Notícies

El turisme actiu i els esports d’aventura amb Tomi Misser

El turisme actiu i els esports d’aventura amb Tomi Misser

Dilluns, maig 31, 2021

Una nova acció promocional per inspirar la visita al Pirineu i les Terres de Lleida i gaudir de l’oferta de turisme actiu sota el guiatge de l’esportista Tomi Misser

Amb l'objectiu de promocionar el turisme actiu i els esports d’aventura del Pirineu i les Terres de Lleida, el Patronat de Turisme ha impulsat l’enregistrament de diferents activitats de terra, aire i aigua per produir diferents microcàpsules de vídeo que es difondran als perfils de les xarxes socials d’@aralleida.

La creació d’aquestes peces pretén inspirar a visitar el territori i a gaudir de la seva oferta de turisme actiu sota el guiatge d’un prescriptor. Es tracta de Tomi Misser, ciclista català especialitzat en el ciclisme de muntanya que ha aconseguit un Campionat d’Europa de descens i altres premis a escala estatal.

Tomi Misser ha recorregut diferents indrets de les comarques de la Segarra, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà per enregistrar imatges d’activitats de BTT, vol i ràfting, entre d’altres.

Arran de la filmació s'han produït diverses peces: tres vídeos de 45" de BTT, ràfting i parapent, un vídeo general per a YouTube d'1’30” de durada i reels de 15" per tal de promocionar activitats de turisme actiu i esports d’aventura que es poden fer a la demarcació de Lleida.

Així mateix, actualment s’està duent a terme una campanya promocional a Instagram mitjançant l’articulació d’un sorteig i la col•laboració del prescriptor Tomi Misser, on l’usuari ha d’etiquetar 3 amics per poder participar-hi. Els premis consistiran en un cap de setmana per a dues persones en règim de mitja pensió i una activitat de BTT, de ràfting o de vol.