Notícies

TREN-DELS-LLACS

El Tren dels Llacs estrena un sistema de venda anticipada

Dilluns, maig 31, 2021

El Tren dels Llacs comença nova temporada amb un nou sistema de venda anticipada de bitllets al seu lloc web. La temporada 2021 oferirà 29 circulacions en total

El Tren dels Llacs, que va iniciar la nova temporada el passat 3 d'abril, estrena un nou lloc web que incorpora el servei de venda anticipada de bitllets, la qual cosa permet que els usuaris puguin garantir la disponibilitat del trajecte el dia que ho desitgin.

Aquesta temporada el popular tren turístic farà un total de 29 circulacions, 25 del Tren Històric i 2 del Tren Panoràmic. El Tren Turístic circularà tots els dissabtes del 3 d'abril al 17 de juliol i des del 21 d'agost fins al 30 d'octubre, exceptuant festius, i el Tren Panoràmic, per la seva banda, ho farà el 24 i 31 de juliol i el 7 i 14 d'agost.

El Tren dels Llacs és una excel·lent opció per a descobrir la plana i el Prepirineu lleidatà, ja que en un viatge de 2 hores de trajecte es creuen les comarques del Segrià i la Noguera per arribar al bell mig del Pallars Jussà, passant per les serres de Mont-roig i Montsec, amb espectaculars parets elevades i congostos, i per quatre embassaments (Sant Llorenç, Camarasa, Cellers i Sant Antoni). El viatge discorre per un total de 40 túnels i 75 ponts en un recorregut de 89 km.

Aquesta temporada s'espera que sigui una bona campanya atès que de les 24 circulacions previstes l'any passat, només se'n van poder fer 10 a causa de la pandèmia. En aquest sentit, el Tren dels Llacs ha adoptat totes les mesures sanitàries de protecció davant de la COVID-19 amb la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic, reforç del servei de neteja i desinfecció i l'obligatorietat de dur mascareta en tot moment.