Notícies

PRESSTRIPS

El Patronat de Turisme ha organitzat diversos presstrips per promocionar el Turisme Actiu del Pirineu i les Terres de Lleida

Dilluns, maig 31, 2021

El Patronat de Turisme ha organitzat dos viatges de premsa per donar a conèixer el turisme actiu del Pirineu i les Terres de Lleida

El programa Adventure Atlas, dirigit per la periodista Vanessa Olmos, dedica un capítol sencer al Turisme Actiu de Lleida. El programa s’emetrà a partir del mes de setembre per Movistar Plus i posteriorment per Discovery Channel (un canal de televisió de subscripció nord-americà), entre d’altres televisions internacionals. El seu contingut, que s’enregistra en castellà i en anglès, també es difondrà per diferents plataformes online com ara YouTube i Instagram.

Aquesta productora ha visitat les comarques de la Noguera, l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà,  l'Alt Urgell i el Solsonès, on la presentadora, Vanessa Olmos, i el seu marit han dut a terme diferents activitats d’aventura, i en algunes també hi han participat les seves dues filles. I és que amb totes les experiències viscudes en cada episodi es crea un gran atles d’aventures.

El recorregut per les comarques de Lleida es va iniciar el 13 de maig al Pallars Sobirà, on van practicar ràfting i hidrospeed, seguit per Bungee Jumping (salt de corda) al Solsonès, Trail Running i senderisme a l’Alta Ribagorça, esqui nàutic al pantà de Terradets al Pallars Jussà i via ferrada a l’Alt Urgell. En aquests dies de recorregut també han pogut gaudir del patrimoni i l'oferta cultural del territori com el romànic de la Vall de Boí o el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, entre d’altres.

D’altra banda, la revista Luxury Travel, especialitzada en viatges i estils de vida, dedica un reportatge a l’oferta turística del Pirineu de Lleida. El viatge de 4 dies va recórrer les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i el Solsonès amb l’objectiu de traslladar l’oferta turística a un públic de proximitat a través de diversos formats i plataformes de cara a la propera temporada d’estiu.

El viatge per les comarques del Pirineu de Lleida va arrencar a l’Alta Ribagorça amb la pràctica de BTT elèctrica i visita al romànic de la Vall de Boí. Tot seguit, van practicar ràfting al Pallars Sobirà. Així mateix, van tenir l’oportunitat de fer senderisme pel Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí-Moixeró i visitar el nucli antic de la Seu d’Urgell i el santuari del Miracle al Solsonès.

La revista Luxury Travel, destinada a un públic exigent que busca experiències autèntiques, es distribueix a les sales VIP d’AENA, en els trens de llarga distància i AVE de Renfe i entre els socis d’Elit Excellence (Federació Espanyola del Luxe), a més de la plataforma Pressreader en format digital.