Notícies

LES-GARRIGUES-EN-FLOR

“Les Garrigues en Flor”, una nova edició per embellir els pobles de la comarca

Dilluns, maig 31, 2021

Comença una nova edició de “Les Garrigues en Flor”, un certamen que se celebra del 21 de maig al 6 de juny impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues

Arrenca la 5a edició de "Les Garrigues en Flor", un esdeveniment que enguany se celebra del 21 de maig al 6 de juny i té com a objectiu embellir els pobles de la comarca amb flors i plantes naturals. Aquest any, per primer cop, hi participen els 24 municipis de les Garrigues.
Durant els caps de setmana que duri el concurs, els restaurants de la comarca que ostenten el distintiu de qualitat "Restaurants Verge Extra" oferiran als seus clients menús creats per a l'ocasió.

En l'edició d'enguany es recupera el caràcter presencial després que l'any passat es fes en mode confinat a causa de la pandèmia. Així, aquest any s'anima especialment els garriguencs i garriguenques a ornamentar carrers, places i balcons. Aquesta iniciativa, que s'inclou dins del pla estratègic comarcal "Les Garrigues fent camí", té com a objectiu prendre consciència del valor de l'espai públic com a element de qualitat de vida i atractiu turístic, a més d'incentivar l'autoestima dels pobles de les Garrigues.

El concurs està obert a tot el públic que hi vulgui participar, ajuntaments, grups de veïns i veïnes, comerços i establiments i persones a títol personal. Consta de dues categories, una per als ajuntaments que decorin l'espai públic i l'altra per als veïns del poble, amb tres premis d'àmbit comarcal que decidirà el jurat i un premi a la millor casa que es decidirà per votació popular a través de la pàgina de Facebook de Turisme de les Garrigues.