Notícies

El Pirineu i les Terres de Lleida es promocionen a Fitur 2021

El Pirineu i les Terres de Lleida es promocionen a Fitur 2021

Dilluns, maig 31, 2021

Aquest mes de maig s’ha celebrat una nova edició de la fira Fitur per promocionar l’oferta de turisme actiu, de natura i cultura del Pirineu i les Terres de Lleida

El Patronat de Turisme ha participat en la 41a edició de Fitur, celebrada del dimecres 19 al diumenge 23 de maig a Madrid, per donar a conèixer l’oferta de turisme actiu, de natura i cultura entre d’altres productes, tant del Pirineu com de les Terres de Lleida. La participació a la fira es va inscriure dins de l’estand de Catalunya al pavelló 7 amb l’espai Pirineus i l’oferta turística dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i amb l’espai Terres de Lleida amb la dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran, com en altres edicions passades, va disposar d'un estand propi dins de la marca "Pirineus" a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

El Pirineu i les Terres de Lleida es promocionen a Fitur 2021

Es preveu que per a la campanya d’estiu d’enguany la demarcació de Lleida es torni a postular com una de les destinacions turístiques d’interior i de muntanya més atractives de l’Estat, especialment pel caràcter rural, amb grans espais oberts i de natura, del nostre territori. A més a més, aquesta primavera s'ha obtingut la certificació "Biosphere Destination" perquè Lleida és una destinació turística responsable i sostenible. Es consolida així un dels objectius del Pla Estratègic del Pirineu i les Terres de Lleida (2019‐2022) que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

L’espai "Ara Lleida" s’ha articulat al voltant d’imatges de les principals publicacions que s’editen des del Patronat, els consells comarcals i les oficines de turisme de la demarcació, acompanyades del seu respectiu QR per facilitar-ne la consulta i descàrrega. També s’ha projectat a la tauleta que hi havia al taulell el vídeo de presentació de la destinació.

El proper 11 de juny, i fins al dia 13, arrencarà una nova edició de B-Travel, el Saló del Turisme a Barcelona, on també és previst que el Pirineu i les Terres de Lleida hi participin dins de l'estand de Catalunya.