Notícies

El Patronat de Turisme potencia el Turisme Actiu de la demarcació

El Patronat de Turisme potencia el Turisme Actiu de la demarcació

Divendres, abril 30, 2021

El Patronat de Turisme ha organitzat un presstrip per potenciar el turisme actiu de la demarcació de Lleida i assisteix a la fira virtual Fiets en Wandelbeurs.

Presstrip

El Patronat de Turisme ha impulsat la creació de diverses microcàpsules de vídeo per a la promoció de la nova temporada de Turisme Actiu amb el ciclista Tomi Misser com a prescriptor.

El presstrip organitzat pel Patronat de Turisme ha comptat amb la participació Tomi Misser, ciclista català especialitzat en ciclisme de muntanya i guanyador d'un Campionat d'Europa en descens i altres premis estatals.
L'estada va començar el dimarts 13 d'abril i va discórrer fins al dijous 15 per les comarques de la Segarra, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà per enregistrar imatges d'activitats de BTT, vol, ràfting i senderisme, entre d'altres.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració dels diferents consells comarcals de les comarques on tindrà lloc l'activitat.

 

Fira Fiets en Wandelbeurs

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l’Associació de Càmpings de Lleida han participat de forma virtual al saló de Turisme Actiu més important dels Països Baixos, dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Aquesta fira està destinada al producte de cicloturisme i senderisme així com oferta de natura, sectors en els quals el Pirineu i les Terres de Lleida són un referent, a més de donar resposta a un interès creixent de públic holandès per les vacances actives i sostenibles.

L'edició d’enguany ha tingut un format virtual i els tècnics del Patronat de Turisme i de l’Associació de Càmpings van respondre com a expositors a les preguntes del públic visitant de la fira, que també hi va participar online.

El Patronat va posar a disposició dels visitants totes les seves publicacions de senderisme, BTT, càmpings i la genèrica de l’oferta turística de Lleida  Welcome Lleida  i un vídeo de presentació de la destinació.