Notícies

FORUM ECOTURISME

El Pla d’Urgell acollirà el III Fòrum ENS

Divendres, abril 30, 2021

El Pla d'Urgell acollirà l'abril del 2022 el pròxim III Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat apostant per la mobilitat sostenible.

El Pla d'Urgell acollirà l'abril del 2022 el III Fòrum ENS-Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que apostarà per la mobilitat sostenible. Aquesta trobada, impulsada per la Generalitat de Catalunya, estarà formada per representants i experts del sector públic i privat.

El Fòrum ENS, que compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida així com del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i els ajuntaments del territori, és una gran oportunitat per posar en valor i donar a conèixer la riquesa dels espais naturals de Ponent, els seus recursos i potencial turístic.

La mobilitat sostenible serà un dels eixos principals sobre els quals s'articularà el Fòrum ENS 2022. I és que en el mateix acte es fomentarà l'ús de mitjans de transport eficients i accessibles per traslladar els assistents pels diversos espais de la trobada.

A més, les comarques de la plana de Lleida tenen un destacat patrimoni paisatgístic, natural, arquitectònic i històric. Un exemple d’aquest patrimoni és el recuperat estany d'Ivars i Vila-sana, amb un gran valor ecoturístic i natural per a la demarcació amb més de 240 espècies d’aus registrades, i envoltat per un itinerari de 6 km practicable a peu, en BTT o a cavall.