Notícies

Presstips

Presstrips pel Pirineu i Terres de Lleida

Dimecres, març 31, 2021

El Patronat de Turisme ha organitzat diversos viatges per a periodistes per donar a conèixer la demarcació de Lleida.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat 3 presstrips per donar a conèixer el Pirineu i les Terres de Lleida a través de bloguers i publicacions del món del turisme, viatges i esport.

Deparunner, director de la Revista Trail Run, speaker de curses de muntanya nacionals i internacionals i director tècnic de Wild Trail Project, entre d’altres,  ha participat del 21 al 26 de març en un blogtrip amb l’objectiu de promocionar els circuits de trailrunning del Pirineu i les Terres de Lleida i fer difusió dels paisatges visitats a través de les seves xarxes socials.  La ruta ha començat amb la Marató del Segre a la Granja d’Escarp,  passant per Penelles i el seu Street Art, visita al castell de Montsonís, realització de la Gerb Trail 20k +900, seguit del circuit Milla Vertical d’Àreu del Pallars Sobirà amb una sortida de raquetes de neu a l’estany de Mascarida (Tavascan). Seguidament ha visitat la comarca de l’Alt Urgell, on ha gaudit del circuit Santa Fe, i ha acabat la seva estada amb el circuit de Rocallaura a la comarca de l’Urgell.

Tus Destinos, revista digital i blog de turisme i viatges que publica informació turística nacional i internacional, ha fet del 25 al 28 de març una ruta per 3 pobles (Taüll Montsonís i Arties) i 2 ciutats (Solsona i Lleida) de la demarcació de Lleida per a la seva promoció, ja que formen part de la marca turística de l'ACT amb el distintiu "pobles amb encant" i "ciutats amb caràcter". La promoció s'ha fet a través de les xarxes socials amb el contingut gravat en els 4 dies de ruta pels diferents pobles i ciutats de la demarcació.

La revista Ziklo, conjuntament amb la marca Cicloturisme de l'Agència Catalana de Turisme, han fet del 28 de febrer al 2 de març una ruta per descobrir el ciclisme de carretera al Pirineu i les Terres de Lleida. Les dues rutes escollides van ser la Serra de la Llena a les Garrigues i la volta Oliana-Pantà de Rialb (Alt Urgell). L'experiència d'aquestes dues rutes es podrà llegir online al web de la revista i a les seves xarxes socials.