BIOSPHERE DESTINATION

EMPRESA/ ENTITAT TURÍSTICA COMPROMESA AMB LA SOSTENIBILITAT

empreses sostenibilitat

Nou Càmping

Càmpings

A Nou Càmping apostem per un turisme sostenible, responsable, inclusiu i accessible. 

A les nostres instal·lacions, l’energia convencional s’ha substituït per energies renovables i tota la calefacció dels edificis, la climatització de la piscina i l’aigua calenta sanitària es produeix a través de calderes de biomassa alimentades amb estella forestal. D’altra banda, els bungalous disposen d’estufes que utilitzen el combustible de biomassa més modern: el pellet. 

El càmping disposa d’un punt de residus selectius i fomenta la pràctica del reciclatge entre els clients lliurant-los bosses compostables per a la fracció orgànica. 

Donem suport a l’agricultura sostenible local i la seva oferta gastronòmica i al nostre restaurant s’hi pot degustar cuina amb productes de proximitat. D’altra banda, per evitar el malbaratament d’aliments, oferim als clients endur-se els sobrants dels seus menús. 

La recepció del càmping és un punt d’informació on informem i donem a conèixer el patrimoni i la cultura locals, els atractius turístics i els recursos naturals. 

Durant l’estiu oferim excursions gratuïtes i guiades fomentant així la pràctica de l’esport, la descoberta de l’entorn i potenciant les activitats a la natura.

Més informació de l'empresa o entitat certificada

Contacte

. C-13, km-156, 25597 La Guingueta d'Àneu
. 973626261
. noucamping@noucamping.com
RELACIONADES