INSTAWALK - COLORS DE TARDOR AL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU
28 d’octubre de 2018

Si vols gaudir del turisme de natura, tens l’oportunitat de descobrir els colors de tardor a la Coma de Burg, recentment inclosa al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un dels indrets més espectaculars dels Pirineus a la tardor per l’elevada gama cromàtica de grocs, taronges i vermells dels seus boscos caducifolis barrejats amb prats de dall de verd intens.

Ets un instagrammer consolidat? Apunta’t a la sol·licitud de l’Instawalk! Els millors colors de tardor t’esperen als boscos del Parc Natural de l’Alt Pirineu. A més, podràs participar en el concurs fotogràfic del Parc Natural de l'Alt Pirineu, #colorsdetardorPNAP2018, publicant les teves 4 millors fotografies a Instagram.

PROGRAMA

DIUMENGE, 28 d’octubre

COM PARTICIPAR-HI?

  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram, però també s’admetran fotos etiquetades des de Twitter.
  • Has de ser usuari d'Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l'Instawalk del dia 28 d’octubre de 2018 amb els hashtags #: #Aralleida #ADNLleida #AralleidaFarrera #VallFerrera #ComadeBurg #PallarsSobirà #igerslleida #PNAltPirineu #colorsdetardorPNAP2018.
  • Has d'acceptar les bases de participació.
  • Has d'omplir tots els camps del formulari d'inscripció que trobaràs al peu d'aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls de la sortida.

Si necessiteu allotjament la nit anterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar http://turisme.pallarssobira.cat/planifica-el-teu-viatge/allotjaments/. Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

UN DIA PER DESCOBRIR ELS COLORS DE LA TARDOR A L’ALT PIRINEU!

Col·laboren: