Pedals d’Occitània

Pedals d'occitània, una proposta diferent!

Igual que la Pedals de Foc, es tracta d’un recorregut amb bicicleta de muntanya per Aran, actual cor d’Occitània, i l’antic comtat de Comminges a través de 225 quilòmetres i 6.000 metres de desnivell positiu.

La gran majoria del recorregut discorre dins dels boscos, amb paisatges grandiosos i tenint davant nostre les muntanyes més altes del Pirineu. Passaràs per camins adaptats a la bicicleta i on es farà estrany no veure cérvols i cabirols, a més de conèixer un dels patrimonis culturals més importants d’Europa.

Vielha, Bosc de la Barousse, St. Bertrand de Comminges…, passaràs per camins construïts fa centenars d’anys, per castells on vivien els antics comtes, per poblets on el temps gairebé no ha passat i on es mantenen les tradicions, generació rere generació.

El roadbook et durà pels camins sense pèrdua, adaptaràs la travessa al teu nivell i dormiràs als establiments que prèviament hauràs escollit, on podràs menjar des de plats típics fins a la reconeguda alta cuina francesa.

Si ho desitges, podràs anar acompanyat d’un guia o fins i tot demanar que et transportin l’equipatge fins a l’establiment on dormiràs.

En finalitzar la travessa i una vegada hagis passat per tots els controls, et lliurarem el mallot exclusiu com a recompensa per haver acabat la Pedals d’Occitània.

Al llarg del recorregut, els acompanyants podran gaudir de moltes activitats, des dels més grans fins als més petits.

 

Més informació: Pedals d'Occitània

Fotos
Vídeos