Pedals de Foc

Una volta amb bicicleta diferent!

Recorregut amb bicicleta de muntanya pel perímetre del Parc Nacional d’Aigüestortes i Llac de Sant Maurici (Encantats), aventura que et podràs fer a mida i adaptar al teu nivell.

Recorreràs quatre comarques pirinenques, aprofitant els establiments de turisme rural i els hotels de la zona, degustant la cuina autòctona, i les pistes i els camins que les connecten. Passaràs per pobles gairebé abandonats i travessaràs rius, boscos i muntanyes amb paisatges inoblidables. Podràs escollir el lloc on vols dormir i els quilòmetres que faràs diàriament, amb el suport i l’assessorament que et donarem.

Tot això al llarg de 220 quilòmetres i 6.000 metres de desnivell positiu, en què tothom trobarà la mesura justa de les seves ganes de pedalar i de conèixer aquesta part del Pirineu. El roadbook que et donarem et servirà per segellar el pas pels diversos punts obligatoris de la travessa. Això et permetrà aconseguir el mallot exclusiu en haver acabat la Pedals de Foc.

Així mateix, oferim la possibilitat de transport d’equipatge i de guiatge, i als acompanyants que no facin la travessa, de gaudir d’activitats paral·leles i, si ho desitgen, de trobar-se diàriament amb els aventurers als llocs que han triat per dormir.

Pedals de Foc Non Stop: cursa única a Europa, on es tracta de completar el recorregut de la Pedals de Foc en un o dos dies. Inscripcions limitades. Últim cap de setmana de juny.

 

Més informació: Pedals de Foc

Fotos
Vídeos