Publicacions Ara Lleida

 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida edita un ampli ventall de publicacions, les quals podeu descarregar i consultar des d’aquesta pàgina web.

Catàlegs de distribució d’informació general dels Pirineus i les Terres de Lleida o bé d’informació específica de producte.

Només cal que seleccioneu el tipus de publicació que s’ajusta més a la vostra experiència d’oci!

 

Shelf Wood

 

Shelf Wood

 

Shelf Wood

 

Pòsters

Shelf Wood

 

Demanar publicacions

Pas a Pas
Neu de Lleida
Guia d'Activitats
Allotjaments per a senderisites i cicloturistes
Perseguits i salvats
Lleida gastronòmica
Ara Lleida 365
Mapa Pirineu de Lleida - Terres de Lleida
BTT i cicloturisme
Rutes moturisme Ara Lleida
Lleida Cultura
Escapades per les Terres de Lleida
Pòster Vall de Boí
Pòster Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Pòster AitonaAvís legal L'informem que, en compliment de la Llei 15/1999 (LOPD) i 34/2002 (LSSICE), les dades personals que ens facilita en aquest acte i en el futur, inclosa la seva adreça de correu electrònic seran tractades en un fitxer titularitat de Patronat Intercomarcal de Turisme "Terres de Lleida" anomenat Promoció Turística. La finalitat del fitxer es gestionar la seva inscripció i participacio en l´activitat descrita, la gestió administrativa de la mateixa, la comunicacio de de les activitats relacionades amb l´activitat en questio, aixi com per al manteniment, desenvolupament, compliment, ampliació i millora de la relació establerta. L'afectat podrà dirigir-se al responsable per exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició al tractament mitjançant una sol.licitud escrita i signada adreçada al responsable, Rambla, núm.18 3r pis, de Lleida. La sol.licitud haurà de contenir el nom, cognoms, domicili a efectes de notificacions, còpia del DNI o document anàleg i quin és el dret exercitat.