PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 135
Agost 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

EXPERIÈNCIES SINGULARS DE NATURA, TURISME ACTIU I PATRIMONI CULTURAL CENTREN LA CAMPANYA D’ESTIU DEL PATRONAT DE TURISME
“Lleida, viu l’emoció” és el lema de la campanya d’àmbit estatal que promociona els encants de les Terres de Lleida a Catalunya i a l’Estat espanyol.
ELS TRENS NOUS DE LA POBLA S’ESTRENEN AMB UNA TRENTENA DE PAQUETS TURÍSTICS
Des del passat dilluns 25 de juliol la línia Lleida-la Pobla de Segur ha incorporat dos trens nous que li donen un important impuls. Concretament es quadruplica l’oferta existent i a més s’ha aconseguit una important millora en la velocitat comercial.
LLEIDA, DESTINACIÓ PREFERENT PER ALS AFICIONATS A LA BTT
Els meravellosos paisatges de les comarques de Lleida, tant les del Pirineu com les de la plana, són una destinació molt demanada pels aficionats a la BTT, que poden fer nombroses rutes i travesses circulars mentre gaudeixen de la natura, els monuments i la gastronomia de la zona.
LA CONCA DE TREMP-MONTSEC ASPIRA A SER RECONEGUDA COM A GEOPARC MUNDIAL DE LA UNESCO
El projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec és un territori excepcional per a l’observació, l’aprenentatge i el gaudi de les ciències de la terra gràcies a l’alt valor del seu patrimoni geològic, paleontològic, miner, arqueològic i astronòmic, que el converteixen en un atractiu turístic.
NOVA CÀTEDRA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA SOBRE EL PATRIMONI IMMATERIAL DELS PIRINEUS
La Universitat de Lleida (UdL) posarà en marxa una nova càtedra universitat-empresa d'Educació i patrimoni immaterial dels Pirineus, en col·laboració amb l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), per tal de conservar i divulgar la riquesa cultural del territori.
PIRINEUS PARC AVENTURA, EL PRIMER BOSC VERTICAL DEL PALLARS
La Guingueta d’Àneu, a les Valls d’Àneu, ha estrenat aquest estiu el Pirineus Parc Aventura, el primer bosc vertical d’aventura del Pallars, que s’adreça principalment a un públic familiar, però també a grups d’amics, escolars o sortides d’empresa.
ACTIVITATS FAMILIARS AL DINOSFERA I AL MUSEU DE LA CONCA DELLÀ VINCULADES ALS DINOSAURES
El Museu de la Conca Dellà, a Isona, i l’espai Dinosfera, a Coll de Nargó, ofereixen un extens programa d’activitats familiars aquest estiu per donar a conèixer l’extraordinari patrimoni paleontològic del Pirineu pel que fa a restes de dinosaures.
EL MUSEU DE CAL PAUET RECREA ELS PAISATGES DE LA INFANTESA DELS ANYS 1950 i 1960
Les Borges Blanques, a la comarca de les Garrigues, incrementa el seu atractiu turístic amb l’estrena del nou Museu de Cal Pauet, que aplega quasi 800 objectes que ens faran reviure la vida col·legial dels anys 1950 i 1960.
PROPOSTES FESTIVES A LES COMARQUES DE LLEIDA
Moltes poblacions de la demarcació de Lleida celebren la seva festa major a l’agost, en un mes en què l’oferta turística aplega nombrosos festivals de música i un atapeït calendari d’activitats tradicionals.