Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Novembre 2019

Les 11 estacions d’esquí del Pirineu lleidatà estan ultimant els detalls per tenir les pistes i les instal·lacions preparades per a la temporada 2019-2020, que –segons les previsions– estarà en ple funcionament pel pont de la Puríssima. En general, els complexos hivernals preveuen obrir entre la darrera setmana de novembre o la primera de desembre.

La Diputació de Lleida lidera aquest projecte amb fons FEDER per posar en valor el patrimoni natural, cultural i turístic d’aquestes comarques, amb una inversió de més de 3,8 milions d’euros.
PENELLES, AITONA I SORT REBRAN 767.555 EUROS PER DESENVOLUPAR PROJECTES TURÍSTICS
Els municipis de Sort, Aitona i Penelles rebran de la Generalitat de Catalunya un total de 767.555 euros per desenvolupar projectes turístics destinats a dinamitzar el territori. La partida procedeix de l’import recaptat de la taxa turística i està destinada a subvencionar fins a un 50 per cent de l’import total dels projectes, que en conjunt suposaran una inversió global d’1,6 milions.
L’ESPAI DE CERVERA DEDICAT ALS MÁRQUEZ, LLOC DE CULTE PER ALS AFICIONATS AL MÓN DE LES DUES RODES
En els darrers temps Cervera ha assolit projecció mundial per dos grans ambaixadors, els campions mundials de motociclisme Marc i Àlex Márquez. El Museu Comarcal de Cervera té un espai d’exposició, “I’m 93”, dedicat als dos germans, cada dia amb més visitants.
INCREMENT DE L’ECOTURISME A LES COMARQUES DE LLEIDA
El final de la temporada de la brama del cérvol, amb un increment de visitants als diferents espais naturals de la demarcació de Lleida, ha posat en evidència l’interès progressiu dels visitants per les activitats d’ecoturisme.
Les 228 empreses del sector, distribuïdes pel conjunt de les 13 comarques lleidatanes amb una oferta de 50 activitats de terra, d’aire i d’aigua, assoleixen l’objectiu dels 750.000 serveis, entre un 3% i un 5% més que la campanya anterior.
El 2 de novembre tindrà lloc a l’Albagés (les Garrigues) la Festa de la Rosa del Safrà coincidint amb l’inici de la recol·lecció d’aquesta espècia, que està esdevenint un dels productes més preuats dels que es cultiven a les Terres de Lleida.  
BALAGUER I LLEIDA, PROTAGONISTES DE LA SETMANA DEL TURISME INDUSTRIAL
Els dos municipis participen en la Setmana del Turisme Industrial organitzada per la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) i acolliran el dia 2 de novembre la sortida de la “Ruta de la Llum de Catalunya” i de la “Ruta de l’Oli i la Pedra”, respectivament.
PRIMERA EDICIÓ DE LES JORNADES “DE LA TERRA AL PLAT”
Les I Jornades Gastronòmiques “De la Terra al Plat” tindran lloc de l’1 al 27 de novembre amb la participació de 20 restauradors de Lleida i Alcoletge i 10 productors de les Terres de Lleida. La iniciativa té el suport de la Diputació de Lleida i de l’Ajuntament de Lleida.
TARDOR PLENA D’ACTIVITATS FESTIVES A LES COMARQUES LLEIDATANES AL NOVEMBRE
Els visitants que escullin el mes de novembre per fer turisme a la demarcació de Lleida tindran l’oportunitat de gaudir de nombroses activitats, com ara fires de tots els àmbits, actes culturals (concerts, representacions teatrals, etc.) i mostres gastronòmiques, a més de competicions esportives obertes al gran públic.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa