PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 136
Setembre 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

INICI DE LA VEREMA A LA DO COSTERS DEL SEGRE
Amb l’inici de la campanya de recollida de raïm a la DO Costers del Segre, el 8 d’agost a les vinyes a Raimat, s’obre un període —finals d’estiu i tardor— en què la verema i el vi esdevenen un dels principals protagonistes de l’oferta turística de les comarques de Lleida.
FIRATÀRREGA SE CENTRA EN LA INTERCULTURALITAT
La 36a edició de FiraTàrrega. Teatre al Carrer de Tàrrega, que se celebrarà del 8 a l’11 de setembre, posa l’accent en la interculturalitat i la diversitat. La mostra comptarà amb 57 companyies —16 d’internacionals procedents de 9 països— amb 60 espectacles de teatre, dansa i circ, tant de carrer com de sala.
VIURE LA TARDOR ALS PARCS NATURALS DE LLEIDA
Amb l’arribada del fred, el paisatge dels parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i la Reserva Nacional de Caça del Boumort es transforma, canvia el color i es torna encara més acollidor per tal de fer-hi activitats, rutes i viure experiències úniques.
ARA LLEIDA, AMB EL CAMPIÓ OLÍMPIC SAÚL CRAVIOTTO
L’esportista Saúl Craviotto, amb una medalla d’or i una de bronze, ha estat un dels grans protagonistes de la disciplina de piragüisme durant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El palista lleidatà ha comptat amb l’esponsorització del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida durant els darrers 4 anys amb la marca “Ara Lleida”.
FINALITZA LA TEMPORADA DE CURSES DE MUNTANYA AL PIRINEU DE LLEIDA
La temporada de curses de muntanya al Pirineu de Lleida està a punt de finalitzar, amb la disputa de la RialpMatxicots i les darreres competicions pertanyents a la Liga Aranesa Corses de Montanha i el Circuit Fer. Aquestes competicions serveixen per promocionar els recursos turístics i patrimonials de la zona i dinamitzar econòmicament el territori.
PROVA PILOT A LA VAL D’ARAN PER REGULAR L’ACCÉS MOTORITZAT A L’ARTIGA DE LIN
El Conselh Generau d’Aran ha posat en marxa fins al diumenge 11 de setembre una prova pilot per a la regularització de l’accés motoritzat a la Ribera del Joèu, que comporta la restricció del trànsit rodat en els darrers 3 km de la pista de l’Artiga de Lin.
EL CLAUSTRE DE LA SEU VELLA RECUPERA EL SEU JARDÍ ORIGINAL
El consorci responsable del monument més emblemàtic de la ciutat de Lleida ha iniciat una renovació de l’ornamentació botànica del claustre amb la finalitat de recuperar l’aspecte original d’aquest espai i afavorir la conservació de la construcció.
CAMPIONAT D’EUROPA I DE L’ÀFRICA D’ESQUÍ NÀUTIC A LLEIDA
El complex esportiu 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font, acull del 29 d’agost al 4 de setembre el Campionat d’Europa i de l’Àfrica d’Esquí Nàutic en les modalitats clàssiques (eslàlom, figures i salts), amb la participació de 80 esportistes de 17 països.
LES COMARQUES DE LLEIDA ACOMIADEN L’ESTIU AMB UN AMPLI PROGRAMA D’ACTIVITATS
Festes populars, fires, actes culturals i competicions esportives formen part de l’ampli programa d’activitats de què els visitants poden gaudir durant el mes de setembre a la demarcació de Lleida.