TURISME DE LLEIDA PRESENTA LA CAMPANYA ‘LLEIDA, TOT EL QUE ESTIMES’


L’Ajuntament impulsa la promoció de la ciutat de Lleida des de quatre eixos: patrimoni, cultura, gastronomia i natura.


Sota el lema ‘Lleida, tot el que estimes’, l’Ajuntament de Lleida ha presentat una nova campanya basada en quatre eixos de promoció. Els dos primers fan referència a la riquesa cultural de la ciutat, d’una banda, i al seu variat patrimoni, de l’altra. El tercer eix és la natura, centrat concretament en l’Horta de Lleida, el parc natural de La Mitjana, els vinyers del municipi o els espais fluvials, elements que donen una personalitat pròpia a la capital.

El darrer dels eixos de la campanya és la gastronomia de qualitat, un element distintiu de la ciutat. Participen en aquest apartat una vintena de restaurants del municipi, que ofereixen uns menús d’arrels lleidatanes elaborats amb productes de proximitat.

La campanya ‘Lleida, tot el que estimes (amb qui més estimes)’ és un model que s’està treballant des de la primavera passada i que s’ha anat adaptant d’acord amb les diferents fases i restriccions que ha viscut la ciutat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Es tracta, doncs, d’una iniciativa promocional que respon al canvi de model en l’àmbit turístic que s’està produint en aquests moments.

La campanya atorga especial protagonisme a la sostenibilitat, la natura, el patrimoni, la gastronomia i, en paral·lel, descobreix un nou perfil de consum de turistes de proximitat, de cap de setmana, familiar o de grups reduïts. Un consum que té l’objectiu d’optimitzar la visita turística per mitjà de descobertes, experiències, shopping i cuina de proximitat i d’identitat.

La campanya fixa el seu objectiu en la captació de turisme de Catalunya i de la Franja d’Aragó, i esdevé el tret de sortida d’un seguit d’iniciatives de promoció que, a mesura que es vagin consolidant els diferents passos cap a la normalitat, incorporaran nous elements audiovisuals i de projecció mediàtica. 

La iniciativa es va presentar el 25 de setembre al castell templer de Gardeny, a la mateixa ciutat de Lleida.

 

Més informació:

Turisme de Lleida
Tel. 973 70 04 02
Web: http://www.turismedelleida.com/