BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Juny 2020

Amb el progressiu avanç de les fases de la desescalada, els equipaments turístics van reobrint i els allotjaments de la demarcació de Lleida comencen a registrar reserves, especialment per a la segona quinzena de juliol i l’agost.

La demarcació de Lleida disposa d’una gran diversitat d’espais naturals singulars, tant a les comarques de muntanya com a la plana, que són el marc ideal per al turisme familiar i ecològic que vol allunyar-se de les destinacions massificades.
ELS HOTELS DE LLEIDA ES PREPAREN AMB TOTES LES GARANTIES SANITÀRIES PER A UN ESTIU ATÍPIC
Registren les primeres reserves per als mesos de juliol i agost, especialment a l’àrea del Pirineu i a càrrec de clients catalans.
ELS CÀMPINGS PREVEUEN UNA BONA OCUPACIÓ DURANT LA SEGONA QUINZENA DE JULIOL I L’AGOST
“Els usuaris identifiquen els nostres establiments amb espais de natura i salut”, afirma Marta Cortina, presidenta de l'Associació de Càmpings de Lleida, que augura una temporada “correcta”.
LES CASES DE TURISME RURAL CONFIEN SALVAR LA TEMPORADA EL JULIOL I L’AGOST
Per les seves característiques especials de privacitat i nombre limitat de places, aquesta opció es configura com una de les preferides pel turista durant aquest estiu.
Considera que les condicions de mobilitat i l’aplicació d’uns protocols de seguretat exigents són la clau perquè el client potencial s’animi a practicar aquestes disciplines.
Les principals accions que portarà a terme el Patronat de Turisme aquest estiu són dues campanyes especials per atraure el turisme de proximitat, una nova línia d’ajuts per als ajuntaments i un increment de les subvencions a les associacions d’allotjament de la demarcació.  
ELS MUSEUS DE LLEIDA REOBREN AQUEST DISSABTE
Una bona part dels museus i les col·leccions museístiques de la demarcació de Lleida reinicien l’activitat aquest cap de setmana, molts dels quals amb visites gratuïtes i altres al·licients per donar la benvinguda als visitants.
Les dues línies de treball principals del Patronat durant el període de confinament s’han adreçat a mantenir l’interès pel territori mitjançant la promoció virtual dels seus atractius i a aportar al sector les claus per iniciar la represa de l’activitat amb les condicions de seguretat necessàries, un cop es vagi recobrant la normalitat.
LA COOPERATIVA AGRÍCOLA DE JUNCOSA, GUARDONADA AMB LA MEDALLA D’OR ALS NEW YORK INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITIONS 2020
El reconeixement referma el prestigi de l'oli d’oliva extra verge de Lleida —un dels millors del món— produït a les tres comarques que constitueixen la DO les Garrigues.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Pinterest
YouTube
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa