BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
novembre 2017
ÚLTIMS PREPARATIUS A LES ESTACIONS D’ESQUÍ DEL PIRINEU LLEIDATÀ PER INICIAR LA NOVA CAMPANYA

Les 11 estacions d’esquí del Pirineu lleidatà ja estan enllestint les pistes i les instal·lacions per afrontar aquesta temporada 2017/2018, que estarà en ple funcionament pel pont de la Puríssima. Els complexos aprofiten l’arribada de les temperatures baixes per activar el sistema de producció de neu i, si les condicions meteorològiques ho permeten, algunes poder obrir el 25 de novembre.

Les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida disposen de 94 establiments turístics certificats amb el programa “Moturisme Ara Lleida”, que acredita d’una manera específica que ofereixen un conjunt de serveis en les seves instal·lacions expressament pensats per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat al turista motoritzat. El projecte, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la col·laboració de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, és pioner en el conjunt de l’Estat espanyol.
 
La ciutat de Lleida s’ha convertit l’octubre passat en el punt de referència del sector del càmping amb la celebració del saló Innocamping. Paral·lelament, les darreres estadístiques reflecteixen un creixement important del sector, amb un balanç rècord pel que fa a l’any 2016 i unes bones perspectives per al 2017
La vila muntanyenca, considerada una de les més antigues de la Val d’Aran, ha estat guardonada amb aquest reconeixement després de rebre més del 50% dels vots en el concurs organitzat pel grup Segre. 
L’OLEOTURISME, UNA MANERA DIFERENT DE FER TURISME A LES GARRIGUES

Cada dia més persones s’animen a practicar l’oleoturisme a la comarca de les Garrigues, una manera diferent de fer turisme i submergir-se en la cultura de l’oli de la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues.

EL TREN DELS LLACS TANCA LA TEMPORADA AMB EL 99,41% D’OCUPACIÓ
El Tren dels Llacs, recorregut turístic i paisatgístic entre la ciutat de Lleida i la Pobla de Segur orientat bàsicament al turisme familiar, ha tancat la novena temporada amb 7.546 passatgers (un 4,6% més que els 7.213 viatgers de l’any anterior) i ha registrat una ocupació del 99,41%, amb la qual cosa la campanya ha estat molt exitosa i es demostra que el producte turístic està del tot consolidat.
RINER PROMOCIONA EL BARROC DEL SOLSONÈS
L’Ajuntament de Riner (el Solsonès) ha ampliat la seva oferta turística amb un paquet consistent en diverses visites a algunes de les joies del barroc i espais museístics de la zona, a més d’un dinar temàtic del segle XVIII. La proposta, iniciada aquest mes de setembre i batejada amb el nom de “Ruta del Barroc”, s’emmarca en el projecte Solsonès Barroc..
FIRES I ACTES FESTIUS
La demarcació de Lleida ofereix al novembre un calendari ple d’activitats, amb fires de tots els àmbits, actes culturals (concerts, representacions teatrals, etc.) i mostres gastronòmiques, a més de competicions esportives obertes al gran públic.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa