PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 139
Desembre 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

LES ESTACIONS D’ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA VOLEN ACONSEGUIR EL MILLOR RESULTAT DELS DARRERS 10 ANYS AMB LA VENDA DE MÉS DE 1.330.000 FORFETS
La temporada d’esquí 2016/2017 al Pirineu de Lleida es va iniciar el 26 de novembre amb l’obertura de Baqueira Beret i les estacions d’esquí de fons de Lles, Sant Joan de l’Erm i Tuixent-la Vansa.
‘PIRINEU DE LLEIDA, LA CATALUNYA BLANCA’, LEMA DE LA CAMPANYA DEL PATRONAT PER PROMOCIONAR LA TEMPORADA DE NEU
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida promociona la temporada de neu 2016/2017 amb la campanya que porta com a eslògan “Pirineu de Lleida, la Catalunya blanca”. La institució vol potenciar l’esquí i l’oferta complementària que envolta la neu del Pirineu lleidatà, amb els 11 centres d’esquí i 80 empreses que ofereixen activitats complementàries.
L’OCUPACIÓ TURÍSTICA PER A AQUEST PONT DE LA CONSTITUCIÓ I LA PURÍSSIMA SE SITUARÀ ENTRE EL 60 I EL 65% DE MITJANA A LES ZONES TURÍSTIQUES DEL PIRINEU DE LLEIDA AMB OFERTA D’ESQUÍ
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona ocupació per a aquest llarg pont de la Constitució i de la Puríssima a les zones turístiques de la demarcació de Lleida i de manera particular a les comarques del Pirineu amb oferta d’esquí.
LES ESTACIONS D’ESPOT I PORT AINÉ, D’ANIVERSARI
Les dues emblemàtiques estacions d’esquí del Pallars Sobirà estan de celebració. Espot commemora el 50è aniversari de la seva creació amb diferents actes que es desenvoluparan durant tota la temporada. Per la seva banda, Port Ainé celebra el 30è aniversari de la seva construcció amb un homenatge a Josep Messegué, el seu fundador.
EL RESTAURANT LA BOSCANA DE BELLVÍS, NOVA ESTRELLA MICHELIN
Les Terres de Lleida disposen des d’ara de tres restaurants presents a la Guia Michelin 2017, després que La Boscana de Bellvís, al Pla d’Urgell, hagi obtingut una estrella Michelin. El Malena, situat a Gimenells (el Segrià), i Fogony, de Sort (el Pallars Sobirà), han mantingut aquesta distinció.
LLEIDA ASSOLEIX L'ANY DEL TURISME SOSTENIBLE AMB DIVERSOS RECONEIXEMENTS INTERNACIONALS
La Val d’Aran amb el distintiu de Destinació de la Biosfera; el reconeixement del Montsec com a Reserva Starlight, la candidatura de la Conca de Tremp-Montsec a convertir-se en Geoparc Mundial i els diversos espais naturals protegits repartits pel territori converteixen la demarcació de Lleida en una de les meques del turisme sostenible.
L’OLI D’OLIVA VERGE EXTRA, UN DELS ATRACTIUS TURÍSTICS DE LES GARRIGUES
Els pobles de les Garrigues viuen un boom turístic durant la tardor i l’hivern. Durant aquesta època nombroses persones visiten les cooperatives de la comarca per comprar l'oli d’oliva verge extra nou que es comercialitza sota la Denominació d'Origen les Garrigues i, a més, participen en les diferents fires que se celebren al voltant del preuat or verd i en la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues.
LO RANXO DE PONTS, EN EL CATÀLEG DEL PATRIMONI FESTIU CATALÀ
La festa de Lo Ranxo de Ponts ha estat inclosa en el catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha afegit aquesta festa del municipi de la Noguera a una relació formada per més de setanta –una dotzena a les comarques lleidatanes– celebracions, festes i elements singulars més destacats del patrimoni cultural i immaterial de Catalunya.
ACTIVITAT FESTIVA A LES COMARQUES DE LLEIDA
La demarcació de Lleida disposa durant el mes de desembre d’una gran oferta d’oci i d’activitats culturals, en què destaquen la gran varietat de pessebres vivents, concerts i fires i mercats de temàtiques diverses per commemorar la festivitat de Santa Llúcia i les festes nadalenques.