PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 134
Juliol 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

EL PATRONAT DE TURISME PREVEU QUE L’OCUPACIÓ ESTIVAL A LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA CREIXI UN 6%
L’augment de la demanda que estan experimentant els diferents subsectors d’allotjament de les zones turístiques, el ritme de les reserves i el fet que des de l’inici de l’any es manté una tendència a l’alça quant al nombre de visitants i de pernoctacions respecte al 2015, apunten a un increment de l’ocupació.
EL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA CONVOCA EL 28è PREMI PICA D’ESTATS
La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, ha convocat el 28è Premi Turístic Internacional Pica d’Estats de premsa, ràdio, televisió i Internet. El certamen té una dotació econòmica de 38.000 euros en premis i 8 categories.
LA VALL DE BOÍ I LA VAL D’ARAN, CENTRES MUNDIALS DE LES CURSES DE MUNTANYA, EL CICLISME I ELS RAIDS D’AVENTURA
Els espectaculars paisatges i la riquesa cultural de la Vall de Boí i la Val d’Aran guanyaran aquest juliol una gran projecció internacional i mediàtica i, alhora, turística, amb la disputa del Campionat del Món de Skyrunning 2016, el Campionat d’Europa de Raids d’Aventura i una etapa del Tour de França.
LES COMARQUES DE LLEIDA OFEREIXEN A L’ESTIU UNA ÀMPLIA OFERTA DE TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA
L’estiu concentra la demanda de serveis relacionats amb els esports d’aventura i el turisme actiu a la demarcació de Lleida. A més, algunes estacions d’esquí del Pirineu lleidatà han obert les portes per oferir als visitants diferents activitats relacionades amb la natura, la cultura i la gastronomia.
NOU PUNT D’INFORMACIÓ AL CONGOST DE MONT-REBEI
L’increment espectacular de turistes al congost de Mont-rebei en els darrers anys (l’any passat n’hi va haver 84.000) ha fet que la Fundació Catalunya-La Pedrera hagi habilitat La Masieta, el nou punt d’atenció al visitant i un espai interpretatiu del territori.
INICI DE LA TEMPORADA DEL TELEFÈRIC DE LA VALL FOSCA I DEL BUS DEL PARC NACIONAL
La temporada turística d’estiu del telefèric de la Vall Fosca anirà de l’1 de juliol al 30 de setembre i, com a novetat, s’oferirà un tiquet conjunt per accedir a aquest mitjà de transport i al Museu Hidroelèctric de Capdella i un descompte del 50% sobre el preu final a les famílies nombroses.
FESTIVALS DE MÚSICA A LES COMARQUES DE LLEIDA
Els amants de la música clàssica gaudeixen cada estiu dels diferents festivals que s’organitzen a les comarques de Lleida i que, a part d’oferir una programació d’alt nivell artístic, serveixen per promocionar les esglésies del romànic i la resta del patrimoni arquitectònic de les poblacions de la zona.
JULIOL PLE DE FESTES
Els visitants que s’apropin a les comarques de Lleida durant el mes de juliol podran gaudir d’una àmplia oferta de música, festes tradicionals, fires i competicions esportives de primer nivell.