Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Febrer 2020

Els onze complexos del Pirineu de Lleida afronten el període de Carnavals amb pràcticament tots els serveis operatius i una neu d’excel·lent qualitat per a la pràctica de l’esquí alpí i nòrdic, com també per a la resta de disciplines blanques.

El poble de Taüll, a l'Alta Ribagorça, entrarà a formar part d’aquesta iniciativa, que consisteix a crear una ruta transnacional de 10 pobles amb encant en 6 països diferents, els quals ofereixen una setantena d'activitats basades en el patrimoni cultural i natural de zones rurals europees.
LA GENERALITAT PREMIA EL FRUITURISME D’AITONA COM A MILLOR EXPERIÈNCIA TURÍSTICA DEL 2019
La iniciativa va néixer l’any 2011 a través de l’Ajuntament d’Aitona i al llarg dels darrers anys ha experimentat un creixement exponencial fins a convertir-se avui dia en un dels principals reclams turístics de les Terres de Lleida i del conjunt de Catalunya.
EL SECTOR TURÍSTIC DE LLEIDA BAT EL RÈCORD EN EL NOMBRE DE VIATGERS L’ANY 2019
Els establiments d’hoteleria de Lleida han registrat l’any passat les millors xifres de tots els temps quant a viatgers i el millor resultat dels darrers 13 anys en pernoctacions.
L’ARAN, ENTRE ELS 52 LLOCS DE EL MÓN PER VISITAR, SEGONS THE NEW YORK TIMES
Segons el prestigiós diari nord-americà, la Val d'Aran excel·leix per l’autenticitat, l’idioma propi, les activitats a l’aire lliure, la gastronomia i l’entorn natural verge.
La festa, que enguany tindrà lloc del 20 al 26 de febrer, inclou activitats singulars com les rèpliques dels gegants, la penjada de l'ase al campanar, el sermó, la baixada, el mercat i tota mena de burles locals.
El Parc Nacional lleidatà, l’únic de Catalunya, assoleix enguany el 65è aniversari i es converteix en un dels espais naturals protegits representatius dels Pirineus.  
INAUGURAT EL MUSEU GEOLÒGIC DE TREMP
Es tracta d’un equipament a l’aire lliure destinat a explicar els conceptes bàsics de la geologia, amb una especial atenció a les característiques pròpies del Pirineu, i sobre l'evolució de la Terra i de la vida.
El jurat del 31è Premi "Pica d'Estats" de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, format per professionals de la comunicació de trajectòria reconeguda, decidirà i farà públic aquesta data els 8 reportatges escollits entre els 224 treballs presentats a concurs.
EL CARNAVAL I LES ACTIVITATS ESPORTIVES, PROTAGONISTES DEL MES
Les propostes esportives i el Carnestoltes marquen l’agenda d’un mes ideal per practicar les activitats de neu, degustar la genuïna gastronomia d’hivern lleidatana i descobrir la varietat de festes i tradicions d’aquest territori.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa