Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
juliol 2017
EL PATRONAT DE TURISME PREVEU QUE L’OCUPACIÓ TURÍSTICA AQUEST ESTIU A LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA SIGUI UN 7% SUPERIOR A LA DEL 2016

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona temporada d’estiu a les comarques lleidatanes, amb un increment en el nombre de visitants i de pernoctacions en els establiments d’allotjament turístic reglat i amb una contractació de serveis de turisme actiu més elevada que a l’estiu del 2016. Aquest increment es podria situar al voltant del 7%, sempre que les condicions meteorològiques siguin bones, cosa que també repercutirà en un major volum de negoci.

La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, ha convocat el 29è Premi Turístic Internacional Pica d’Estats de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, que inclou, com a novetat, l’increment de la dotació econòmica fins als 40.000 euros. El premi turístic internacional, que convoca anualment la Diputació de Lleida, s’ha convertit en un referent del periodisme turístic d’àmbit estatal i internacional, tant per l’alt nombre de treballs que s’hi presenten com per la qualitat dels seus reportatges i pel prestigi dels membres del jurat.

 
ÀMPLIA OFERTA DE TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA A LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA
L’estiu concentra la major contractació de serveis relacionats amb els esports d’aventura i el turisme actiu a la demarcació de Lleida. A més, algunes estacions d’esquí del Pirineu lleidatà han obert les portes per oferir als visitants diferents activitats relacionades amb la natura, la cultura i la gastronomia.
EL PALLARS SOBIRÀ, POL D’ATRACCIÓ TURÍSTICA PER A GRUPS ESCOLARS
El Pallars Sobirà s’ha consolidat com una destinació preferent de viatges de grups escolars de Setmana Santa i fi de curs, atrets per la gran oferta de natura i d’activitats de turisme actiu d’aquesta comarca lleidatana.
FESTIVAL DE MUNTANYA A LA VALL DE BOÍ

La Vall de Boí acollirà del 7 al 9 de juliol el Buff Mountain Festival, un esdeveniment únic a la península Ibèrica amb tres dies d’activitats a la muntanya, que inclouen esports, música en viu i diversió per a tota la família.

VIATJAR AL PONENT MEDIEVAL A TRAVÉS DELS SEUS CASTELLS
Els amants de la història poden submergir-se en el passat medieval a través d’una interessant proposta turística que ens permetrà conèixer algunes de les fortaleses més emblemàtiques de la plana de Lleida
NOVA TEMPORADA TURÍSTICA DEL BUS DEL PARC NACIONAL I DEL TELEFÈRIC DE LA VALL FOSCA
La nova temporada del Bus del Parc, un servei de transport públic de viatgers que fa la circumval·lació al parc nacional i connecta el Pla de l’Ermita (l’Alta Ribagorça) i Espot (el Pallars Sobirà) passant per la Val d’Aran, estarà en funcionament fins al 30 de setembre. D’altra banda, aviat es posarà en marxa la temporada turística d’estiu del telefèric de la Vall Fosca, una infraestructura que dóna un accés únic al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per la Vall Fosca i als 32 estanys que en formen part.
CALENDARI FARCIT DE FESTES I ACTES CULTURALS A LES COMARQUES DE LLEIDA
La demarcació de Lleida ofereix durant el mes de juliol una àmplia oferta de concerts de música de tots els estils –amb el Festival de Música Antiga dels Pirineus i el Festival de Música de la Vila de Rialp com a grans protagonistes–, festes tradicionals, fires i competicions esportives de primer nivell.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa