Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
maig 2017
LA TEMPORADA DE TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA S’INICIA AMB LA PREVISIÓ DE SUPERAR ELS 700.000 SERVEIS

La temporada de turisme actiu i esports d’aventura 2017 s’ha iniciat amb 230 empreses, distribuïdes pel conjunt de les 13 comarques lleidatanes, que ofereixen una cinquantena d’activitats de terra, d’aire i d’aigua. Les perspectives per a aquesta campanya són bones i es preveu un augment d’entre el 8 i el 10% dels serveis contractats respecte a l’any anterior, la qual cosa suposa superar els 700.000 serveis.

El riu Noguera Pallaresa tindrà un recorregut sense interrupcions d’uns 50 km per a la navegabilitat de barques de ràfting i caiac, entre d’altres embarcacions, en el tram comprès entre Llavorsí (a la comarca del Pallars Sobirà) fins a l’embassament de Sant Antoni a Tremp (al Pallars Jussà) a partir de l’any 2018.

 
LES ESTACIONS D’ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA TANQUEN LA MILLOR TEMPORADA DELS DARRERS 8 ANYS
La temporada de neu 2016/2017 ha estat molt positiva al conjunt de les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida, tant les d’alpí com les de nòrdic. Una bona campanya no tan sols pel volum de forfets venuts en conjunt sinó també perquè tots els complexos del Pirineu de Lleida han tingut uns bons registres d’esquiadors i tots han pogut gaudir d’una bona oferta d’esquí.
LES COMARQUES DE LLEIDA, PARADÍS PER ALS AMANTS DE LES CURSES DE MUNTANYA
Els espectaculars paisatges de les comarques lleidatanes són l’escenari de nombroses curses de muntanya, que cada any atreuen més persones que, a més de la natura, gaudeixen de la cultura, el patrimoni i la gastronomia.
LES COMARQUES DE LLEIDA VAN REBRE L’ANY PASSAT 1,66 MILIONS DE VISITANTS PROCEDENTS DE CATALUNYA
Les comarques de Lleida van rebre l’any passat 1.661.000 visitants procedents de Catalunya, entre turistes i excursionistes, segons un estudi de la Càtedra de Turisme d’Interior i de Muntanya de la Universitat de Lleida sobre les dades de l’enquesta sobre el turisme català que visita la demarcació lleidatana.
EL PARC OLÍMPIC DEL SEGRE COMMEMORA EL 25è ANIVERSARI

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, que passa a denominar-se Ràfting Parc per a usos turístics, celebrarà l’efemèride amb una exposició sobre el procés dels Jocs Olímpics del 1992 a la Seu i la utilització posterior de les instal·lacions i amb un acte commemoratiu que aplegarà una cinquantena d’equips internacionals durant la celebració de la Copa del Món.

EL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES i ESTANY DE SANT MAURICI VOL SER DESTINACIÓ STARLIGHT
El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici s’ha marcat com a repte aconseguir la certificació Destinació Turística Starlight, un reconeixement a la qualitat del cel nocturn d’aquest espai d’alta muntanya situat al Pirineu lleidatà. Lleida ja disposa d’un paratge, el Montsec, declarat Destinació Turística i Reserva Starlight.
LA CIUTAT DE LLEIDA ÉS UNA FESTA TOT EL MES DE MAIG
Milers de persones visiten cada any la ciutat de Lleida durant tot el mes de maig per gaudir de la celebració d’actes lúdics i festius de renom internacional, com ara la Fira de Titelles de Lleida, l’Aplec del Caragol i la Festa de Moros i Cristians.
LES FESTES POPULARS ANIMEN L’AMBIENT DELS MUNICIPIS DE LES COMARQUES DE LLEIDA
Els pobles de les comarques de Lleida ofereixen durant el mes de maig un extens programa per a tots els públics de fires comercials, mostres de productes artesanals, festes tradicionals i populars i activitats esportives.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa