JULI ALEGRE, NOU DIRECTOR DEL PATRONAT DE TURISME

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida passa a ser dirigit des d’aquest estiu per Juli Alegre, professional i expert en l’àmbit turístic amb una llarga experiència en aquest camp. Alegre era abans del seu nomenament responsable de Promoció i Màrqueting del Patronat.

 

Juli Alegre assumeix la direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida en aquest nou mandat presidit per Joan Reñé amb els objectius de posicionar l’oferta turística de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida en els mercats de proximitat i continuar creixent en el nombre de visitants estrangers.

Per aconseguir aquests objectius el Patronat de Turisme de la Diputació, amb la marca turística Ara Lleida, té la convicció que cal treballar amb la implicació del territori i en estreta col·laboració amb els diferents sectors turístics de les comarques lleidatanes.

Alegre és funcionari del Patronat des de fa més de 20 anys i fins a l’actualitat n’ha estat responsable de Promoció i Màrqueting. Ple coneixedor del sector i de les dinàmiques d’internacionalització turística, s’incorpora a la nova direcció amb una gran experiència professional en les campanyes i les accions de promoció d’Ara Lleida. Prèviament, i dins de l’àmbit privat, va desenvolupar diversos càrrecs en el món empresarial dirigint càmpings i establiments hotelers a les comarques de Lleida i al litoral català.

Alegre substitueix en el càrrec Jordi Blanch, que havia exercit aquesta funció durant els darrers 4 anys.

 

Més informació:

Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida
Tel. 973 24 54 08
Web: www.aralleida.cat