PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 122
Juliol 2015

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

EL PATRONAT DE TURISME PREVEU QUE L’OCUPACIÓ TURÍSTICA AQUEST ESTIU A LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA SIGUI UN 5% SUPERIOR A LA DE 2014
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona temporada d’estiu a les comarques lleidatanes, amb un lleuger increment en el nombre de visitants i de pernoctacions en els establiments d’allotjament turístic reglat, i amb un creixement de la contractació de serveis de turisme actiu en relació amb l’estiu de l’any 2014.
MÉS OFERTA A L’ESTIU D’ACTIVITATS DE TURISME ACTIU I D’AVENTURA A LES COMARQUES DE LLEIDA
Amb l’arribada de l’estiu augmenta la demanda de serveis relacionats amb els esports d’aventura i el turisme actiu. A més, diferents estacions d’esquí del Pirineu lleidatà han obert les portes per oferir als visitants diferents activitats relacionades amb la natura, la cultura i la gastronomia.
EL GLÀMPING ES CONSOLIDA ALS CÀMPINGS DE LLEIDA
Aquest nou estil de “càmping amb glamur” comença a arrelar als establiments lleidatans, que aquest estiu, a més, amplien la xarxa de rutes de senderisme i BTT, incorporen pràctiques destinades a assolir un turisme més ecològic i incrementen el programa d’activitats.
PREUS FAMILIARS AL TELEFÈRIC DE LA VALL FOSCA
El telefèric de la Vall Fosca ha començat la temporada d’estiu, que va del 27 de juny al 27 de setembre, amb viatges cada hora i amb preus especials per a les famílies. D’altra banda, ha començat la sisena temporada del Bus del parc, un servei de transport públic de viatgers que fa la circumval·lació al parc nacional i connecta el Pla de l’Ermita (l’Alta Ribagorça) i Espot (el Pallars Sobirà) passant per la Val d’Aran.
PROPOSTES MUSICALS ESTIUENQUES A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les comarques de Lleida acullen aquest estiu diferents festivals de música clàssica que, a banda de la programació d’alt nivell, serveixen per promocionar les esglésies del romànic i la resta del patrimoni arquitectònic de les poblacions de la zona.
BOÍ ESDEVÉ EPICENTRE DELS ESTUDIS TERMALS
El Balneari de Caldes de Boí acull entre l’1 i el 3 de juliol el IV Congrés Iberoamericà de Peloides (IV CIBAP BOÍ2015), una important trobada internacional que debatrà les propietats mèdiques i cosmètiques d’aquests agents termals.
EL ZOO DEL PIRINEU AL SOLSONÈS CELEBRA EL SEU PRIMER ANIVERSARI
El Zoo del Pirineu, situat a la població d’Odèn, a la comarca del Solsonès, va celebrar el 20 de juny el seu primer aniversari amb una gran festa per a visitants, amics i entitats de la zona que han fet possible la posada en marxa d’aquesta proposta única d’oci i aventura familiars. Durant aquest primer any, el parc ja ha rebut més de 5.000 visitants.
EL CAVIAR ARANÈS, GUARDONAT AL SUPERIOR TAST AWARD, PREMI AL SABOR SUPERIOR
El Caviar Nacarii ha estat guardonat amb dos Golden Star al Superior Tast Award (Premi al Sabor Superior), un guardó que reconeix els aliments i les begudes que demostren una alta qualitat gustativa.
LLEIDA, A RITME DE FESTA
Els municipis de Lleida ofereixen al juliol una àmplia oferta de música, activitats culturals, festes tradicionals (com les falles), fires i competicions esportives de primer nivell. Entre els esdeveniments destaquen la Diada dels Raiers de la Noguera Pallaresa, el Festival de Música Antiga dels Pirineus, la Transsegre, el Paupaterres, el Festival de Música de Rialp, la Trobada d’Acordionistes del Pirineu, el Campionat d’Espanya d’Ala Delta a Àger i el Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa a Sort.