Inscriu-te al pla de formació online Ara Lleida

Davant de la complicada situació del sector turístic que estem vivint a causa de l’emergència sanitària COVID-19, t’oferim una sèrie de càpsules formatives gratuïtes que t’ajudaran a afrontar el present i futur pròxim així com, desenvolupar una habilitat concreta en un temps rècord, en cadascuna de les matèries vinculades amb les Noves Tecnologies (NNTT) i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Unes càpsules que s’acompanyen d’un servei d’orientació i de suport a l’usuari perquè puguis implantar amb seguretat tots els coneixements adquirits.

Aquest pla de formació va adreçat a tot el personal del sector públic i privat turístic de la demarcació de Lleida:

 • Professionals de la planificació i la gestió de destinacions de la demarcació de Lleida.
 • Professionals de l’allotjament, del turisme esportiu, del patrimoni cultural i altres
  serveis turístics a Lleida.
 • Professionals especialistes en la creació, el desenvolupament i la promoció de productes turístics a Lleida.
 • Professionals de l’Administració pública de l’àmbit del turisme a Lleida.
 • Professionals del màrqueting i la promoció turística de la demarcació de Lleida.
 • Professionals de la consultoria turística de la demarcació de Lleida.

Com i quan podeu realitzar aquests cursos de formació? 

Aquests cursos són online i gratuïts, i per tant, no presencials amb un temari i càpsules audiovisuals. No tenen data d’inici i finalització. L’usuari decideix quan i des d’on els vol fer, permetent flexibilitat a les seves necessitats de ritme de treball.

Filter Categories
Tots
Immediats
Altres cursos
 • És una crisi sense precedents a nivell global. Ningú tenia un pla per a això, Qui podria preveure un tancament total a nivell mundial? No obstant això, moltes empreses i organitzacions estan reaccionant, gestionant la crisi plantejada. Com ho estan fent? En aquest curs analitzarem diferents tipus d’estratègies per mantenir el control de les nostres empreses.

  Com ho estan fent: casos de gestió de crisi del Covid-19
 • Roundcube CANVAS és una evolució de Business Model Canvas d’Alex Osterwalder adaptat a la realitat d’una empresa turística. És una metodologia que es basa en un model de gestió estratègica que t’ajuda a documentar un negoci actual, desenvolupar nous models de negoci, desenvolupar un producte turístic, desenvolupar una nova unitat de negoci o simplement com a eina per identificar noves oportunitats.

  Curs de modelització turística amb Roundcube Canvas
 • Les destinacions turístiques han de passar de la promoció a la gestió del territori. Community Canvas combina diferents metodologies, com són Business Model Canvas d’Alex Osterwalder, Lean Canvas d’Ash Maurya i el model Roundcube. L’objectiu és disposar d’una eina visual que permeti representar l’estratègia aplicada en el desenvolupament de nous models de territori orientats a el creixement.

  Community Canvas per a la modelització de territoris
 • En aquest vídeo curs recomanem agost aplicacions perquè puguis treballar des de casa, a més de desenvolupar i gestionar projectes en equip. Però no només aprendràs quines eines utilitzar, sinó també com implementar el seu ús en equip en temps record. La clau per a aprofitar les oportunitats de les aplicacions que recomanem no està la configuració de les aplicacions sinó en implementar la cultura digital en el desenvolupament de la feina i de projectes.

  Cloudsuite per al teletreball i el treball en equip
 • Ens trobem davant d’una paràlisi global que afecta a la demanda ia l’oferta, als sistemes de producció i logístics. Mentre tot estigui aturat, tu hauries d’estar en marxa. Coneix les deu coses que has de fer per sortir enfortit d’aquesta crisi.

  10 coses que hauries d'estar fent en aquests moments per sortir de la crisi
 • Curs per dissenyar l’estratègia de xarxes socials més adequada per al teu negoci. Aprèn a definir objectius, optimitzar la teva presència a xarxes socials ia mesurar el seu impacte. El curs inclou un template amb un manual bàsic per a definir la teva estratègia en xarxes socials.

  Disseny de l'estratègia en xarxes socials
 • Amb aquest curs aprendràs a desenvolupar una plataforma web que et permeti convertir. Més que un curs de disseny web es tracta d’un curs estratègic per conèixer els elements clau que són necessaris implementar per generar negoci a través de la plataforma web. I complint amb les exigències de mercat, incorporem casos d’èxit de com s’incorporen els ODS a la web.

  Desenvolupament de plataforma web i la seva adaptació als ods
 • En aquest curs online d’email màrqueting aprendràs estratègies i tàctiques d’email màrqueting per millorar els resultats del teu negoci. En lloc de centrar el contingut de el curs en el funcionament d’una eina tecnològica, aquest curs pretén que aprenguis a desenvolupar l’estratègia d’email màrqueting per a la teva empresa. En un gran nombre d’ocasions les empreses envien newsletters però no segueixen les pautes estratègiques adequades.

  Curs online d'email màrqueting
 • Curs SEO on-line, 100% pràctic per millorar el posicionament i trànsit a la teva pàgina web i no dependre dels anuncis de cost.

  SEO on-line 2020 amb certificat
 • L’estrès es considera la malaltia de segle XX. Si afegim a l’enrenou de la nostra vida, la irrupció sobtada de la por per la COVID 19 i altres incerteses… el món que ens toca viure forma part d’un còctel que barreja confusió, ansietat, incertesa amanides amb unes gotes de solitud forçosa.

  Gestió d'estrès i resiliència en temps d'incertesa
 • Les estadístiques de Google et permeten avaluar quins clients són els que interessen i quines fonts de trànsit són les que millor converteixen. En el curs veurem què hem de monitoritzar i com definir objectius.

  Curs d'analytics
 • Amb la implantació d’un programa de gestió de clients en cloud millores la productivitat del personal, la intel·ligència de mercat i la capacitat de desenvolupar accions de màrqueting digital efectives. En el curs aprendràs a implantar un CRM i un sistema d’email marketing per enviar informació segmentada als teus clients.

  Curs Zoho CRM online
 • Implantar polítiques d’Economia Circular ens permet seguir creixent com a empresa sent respectuosos amb el medi ambient i amb les futures generacions. El curs té l’objectiu d’ajudar els alumnes a implantar un full de ruta de l’economia circular de manera realista i pràctica.

  Aplicació pràctica de l'economia circular a l'empresa per sortir de la crisi
 • Aquest curs va dirigit a empreses que tinguin la voluntat i vulguin contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible. És important sensibilitzar a tots els membres de l’organització perquè esdevingui un interès comú i no es limiti a grups reduïts més sensibilitzats amb els seus principis bàsics.

  Curs d'implementació dels ODS a l'empresa
 • Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que planteja l’ONU són uns principis amb què ens hem de comprometre però no aporta una metodologia d’implantació. És amb aquest objectiu que el nostre grup d’experts ha dissenyat una metodologia anomenada Global exo Destination que facilita la seva implantació en qualsevol territori.

  Curs per a la implementació dels 17 ODS al territori
 • L’economia de colors ens ajuda a resoldre la pressió mediambiental (economia verda), impulsar la creativitat (economia taronja), preservar la identitat i cultura (economia porpra) , incorporar la tecnologia de forma sostenible (economia groga), fomentar el consum responsable (economia vermella) i regular l’activitat econòmica legal però oculta a l’estat (economia gris).

  Curs d'economia de colors
 • Aquest curs té com a objectiu formar els membres de qualsevol empresa sobre metodologies de desenvolupament (execució) àgils que ens permeti ser més productius, més àgils, més flexibles i millorar la nostra capacitat d’adaptació als canvis exponencials de mercat.

  Curs sobre desenvolupament de projectes amb metodologies àgils
 • Aprèn a lliurar productes d’alt valor a un usuari cada vegada més exigent, optimitzant la teva empresa i posant el focus en el realment important per al client. Aquest mètode t’ajuda a definir l’essència de la marca, les marques tractores, les marques de suport, els atributs i els productes a desenvolupar en un territori.

  Piràmide de marques per optimitzar l'estratègia de productes
 • En aquest curs de Google My Business aprendràs la estratègies i passos necessaris per atraure públic al teu establiment i / o millorar el posicionament local de la teva empresa. Inclou tots els canvis que s’han inclòs aquests últims mesos perquè aprofitis tota la força del posicionament a Google.

  Curs de Google My Business 2020
 • En aquest curs aprendràs a desenvolupar un pla de màrqueting digital combinant les píndoles en vídeo i un document que et serveix de plantilla per fer el teu.

  Desenvolupament del pla de màrqueting digital per a l'empresa turística
 • Curs sobre com millorar la conversió de la teva pàgina web i com promocionar les teves activitats en els principals agregadors i plataformes de venda.

  Kit bàsic de distribució en línia per a empreses d'activitats
 • Full de ruta per a convertir a la teva organització en un negoci responsable que tingui cura del medi ambient i que fomenti la responsabilitat social.

  Com transformar la teva empresa en un negoci responsable
 • Principis bàsics per construir la teva marca a Internet, captar usuaris nous utilitzant canals directes i indirectes i fidelitzar els teus clients utilitzant eines i aplicacions en cloud.

  Kit bàsic de màrqueting digital per a restaurants i cafeteries
 • Assignem massa temps a feines operatives i no pensem en com fer les coses millor. Aplica la tècnica de Design Thinking i millora tots els processos creatius a l’empresa.

  Design thinking per innovar a l'empresa
 • Per millorar la percepció i l’experiència d’usuari hem d’estudiar tots els punts de contacte amb el client. Curs pràctic de com hem d’identificar tots els punts de contacte i maximitzar l’experiència.

  Com millorar l'experiència de client
 • Si volem competir en un mercat global, hem de fer un esforç important per crear productes i serveis innovadors. Implanta tècniques creatives a l’empresa per diferenciar-te i per millorar la satisfacció dels teus clients.

  Creació de producte turístic innovador
 • El Mindfulness Executiu és una nova visió de la gestió dels negocis de l’Segle XXI, que s’adapta a aquest món tan canviant i incert en què vivim. La gestió de el temps, la procrastinació, la productivitat, l’estrès, la capacitat de concentració, la intel·ligència emocional amb un mateix i amb els que t’envolten s’han convertit en noves habilitats que necessitem aprendre i potenciar. Aquest curs t’introdueix en aquest nou món que cada vegada serà més important per trobar l’equilibri emocional en la teva vida personal i professional.

  Mindfulness executiu i intel·ligència emocional
 • La missatgeria instantània ha esdevingut la plataforma de més creixement des que va irrompre Internet al negoci. Aprèn a crear una estratègia de màrqueting en sistemes de missatgeria i millora els resultats de la teva empresa.

  Sistemes de missatgeria instantània per a l'empresa
 • La productivitat personal i d’equip són una de les claus per obtenir millors resultats d’empresa. Implanta les solucions de Google en cloud per a la comunicació i el treball col·laboratiu.

  Correu, documents i calendari de Google
 • El vídeo és el format preferit pels usuaris, de manera que qualsevol contingut en vídeo posiciona molt millor a les principals plataformes online. En aquest curs aprendràs a crear vídeos, a millorar el seu posicionament i, per descomptat, a vendre més.

  Vídeo màrqueting per vendre
 • En aquest curs de comerç electrònic aprendràs les línies estratègiques per desenvolupar negoci en línia. El temari contempla totes les metodologia, sistemes i aplicacions que has de conèixer per desenvolupar un projecte de comerç electrònic amb les màximes garanties d’èxit. El desenvolupament de negoci online en el context actual és molt complicat, per la qual cosa necessitaràs disposar d’el coneixement necessari per desenvolupar la millor solució.

  La fórmula per vendre online amb la metodologia Roundcube

Inscriu-te als cursos