FORMACIÓ

L’objectiu del nou pla formatiu 2022-2023 és millorar la competitivitat i capacitat d’adaptació als canvis exponencials de mercat, basant-nos en un model sostenible i rendible i sense perdre el focus en la reducció del “time-to-market”, és a dir, en la ràpida adaptació del valor que ofereixen les empreses a les necessitats contínues i canviants dels seus clients i a les forces del macroentorn que no són controlables.

En aquest sentit el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida aposta per la transformació digital, el màrqueting digital i la sostenibilitat, com a palanques per millorar la competitivitat de les empreses i les entitats turístiques del Pirineu i les Terres de Lleida.

Al nou pla de formació 2022-2023 hem inclòs una sèrie de vídeocursos orientats al màrqueting digital i el procés de transformació digital de les organitzacions, posant el focus en un nou model d’empresa/entitat basat en l’estratègia centrada en el visitant, noves metodologies, innovació, cultura digital, tecnologia, negoci digital i anàlisi del negoci.

I, com no podia ser d’una altra manera, la sostenibilitat esdevé un dels pilars de l’estratègia del territori. Presentem un itinerari formatiu basat en un model organització turística orientat i compromès amb el medi ambient i la societat, amb l’objectiu de millorar el benestar del planeta i la població, i sent capaç de crear valor mediambiental, social i econòmic.

Aquest pla de formació va adreçat a tot el personal del sector públic i privat turístic de la demarcació de Lleida:

 • Professionals de la planificació i la gestió de destinacions de la demarcació de Lleida.
 • Professionals de l’allotjament, del turisme esportiu, del patrimoni cultural i altres
  serveis turístics a Lleida.
 • Professionals especialistes en la creació, el desenvolupament i la promoció de productes turístics a Lleida.
 • Professionals de l’Administració pública de l’àmbit del turisme a Lleida.
 • Professionals del màrqueting i la promoció turística de la demarcació de Lleida.
 • Professionals de la consultoria turística de la demarcació de Lleida.

Com i quan podeu realitzar aquests cursos de formació?

 • Aquests cursos són online i gratuïts, i per tant, no presencials amb un temari i càpsules audiovisuals.
 • No tenen data d’inici i finalització.
 • L’usuari decideix quan i des d’on els vol fer, permetent flexibilitat a les seves necessitats de ritme de treball.
 • Només cal omplir el formulari de sota o bé, entrar a la plataforma https://formacio.aralleida.cat/ si es ja estàs registrat amb el teu nom d’usuari/correu electrònic i password.

OFERTA DE CURSOS