EL COMERÇ DE LA VAL D’ARAN REGALA CULTURA

 

El Conselh Generau d’Aran, per mitjà de l’Agència deth Comèrç d’Aran i amb la col·laboració de Musèus dera Val d’Aran, porta a terme una nova iniciativa de promoció de cara al pont de la Constitució, del 4 al 9 de desembre, en la qual combina comerç i cultura. L’activitat inclou les visites guiades al poble de Vilamòs, a la Fàbrica de la Llana de Vielha i a les esglésies de Santa Maria d’Arties i Santa Eulària d’Unha. D’altra banda, la Val d’Aran es promocionarà als aerobusos de Barcelona.
 

Sota l’eslògan “El Comerç d’Aran et regala cultura”, l'acció promocional pretén dinamitzar el petit comerç local i incentivar les vendes en unes dates de gran afluència turística i col·laborar per activar un sector econòmic important per a la vall.

L’Agència deth Comèrç d’Aran ha rebut tot el suport per part de Musèus dera Val d’Aran, que ha elaborat un complet calendari d'activitats i accions per al foment d'aquest sector. Durant aquestes dates s'oferiran diferents activitats per a petits i grans, que inclouen la visita guiada al poble de Vilamòs per veure l'església romànica, l’Ecomuseu Ço de Joanquichet i elements d'interès com el safareig i el forn de calç (preu 3 euros).

També s’ofereix la visita guiada a la Fàbrica de la Llana de Vielha, datada del segle XIX, i la realització de tallers per als infants de 3 a 8 anys (preu 1,5 euros). Finalment, es proposa la Ruta del Romànic, amb la visita a les esglésies de Santa Maria d'Arties i Santa Eulària d’Unha (preu 4 euros).

Durant la campanya es distribuiran tiquets entre els establiments participants de la Val d’Aran, identificats amb un distintiu. Cada comerç lliurarà als seus clients un tiquet d'entrada gratuïta per a qualsevol de les activitats programades per a aquestes dates, anteriorment esmentades.

La iniciativa es repetirà del 22 de desembre al 5 de gener, en plena campanya de Nadal, en la qual s'inclouran dues activitats noves: “Conte de Nadal”, un taller gratuït per als més petits, i la visita gratuïta a Era “Nativitat” del Mestre de Vielha.

La Val d’Aran es promociona als aerobusos de Barcelona
A partir del 17 de desembre i fins al final de gener del 2013 la Val d’Aran es promocionarà a Barcelona per mitjà de tres aerobusos de la ciutat que faran el recorregut des de la plaça d’Espanya a la terminal de l’Aeroport del Prat. La campanya s’iniciarà just abans de les vacances de Nadal i pretén reforçar la imatge turística del territori en unes dates clau per al mercat català.

És la segona vegada que Torisme Val d’Aran recorre a aquesta estratègia de promoció, en què per mitjà de la marca turística “Val d’Aran, Essència dels Pirineus”, es promocionen diferents escenaris del territori amb imatges de grans dimensions a la part posterior dels aerobusos. Atès que les dates són molt properes al Nadal, les imatges escollides aniran orientades a incentivar el turisme de neu. Aquesta campanya complementa les que Torisme Val d’Aran du a terme a Barcelona, amb actes de promoció a l’Illa Diagonal o falques radiofòniques a diversos mitjans.  

Més informació:

Torisme Val d’Aran
Tel. 973 64 06 88
Web: www.visitvaldaran.com