BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 73
juny 2011

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

lleidatur@lleidatur.com
www.lleidatur.com

 
 
 
Disseny: lagrafica.com
 
L’estació d’esquí aranesa de Baqueira Beret és la destinació espanyola que millor transmet la imatge de luxe, tant dins l’Estat espanyol com a l’exterior, segons una enquesta feta a més de 500 periodistes i experts en màrqueting turístic.
Les poblacions de la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, i Durro, a la Vall de Boí, seran les encarregades d’inaugurar la campanya de falles al Pirineu lleidatà els dies 17 i 18 de juny, respectivament, una celebració d’origen ancestral que es clourà la nit del 23 de juliol amb la festa del foc de Llesp. La màgica nit de Sant Joan concentra la majoria de les baixades de torxes.
El municipi de Montgai, a la Noguera, acollirà el pròxim dijous 9 de juny la 2a Jornada de Turisme de Fauna i Desenvolupament Rural, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, l’economia i el turisme a les zones rurals i promoure la conservació d’espècies i hàbitats. A la sessió hi haurà presents representants del món de l’empresa, de les entitats conservacionistes i de l’administració per buscar un model de turisme al servei del territori i l’ocupació.
La nova campanya de promoció turística d’àmbit estatal per a aquest estiu del Patronat de Turisme porta com a lema “Lleida t’enamorarà” i es podrà seguir per mitjans de premsa, ràdio, televisió, Internet i publicitat exterior. L’objectiu de la campanya és augmentar la percepció de Lleida com una destinació turística singular i diversa que ofereix autenticitat i qualitat.
La comarca de l’Alt Urgell disposa d’una àmplia oferta de turisme familiar, un sector en creixent expansió, perquè tant els infants com els pares puguin gaudir del lleure en un entorn natural privilegiat. A més, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i Turisme la Seu han editat un fullet amb propostes per descobrir amb nens el cor del Pirineu.
 
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha convocat el 23è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i Internet, que en aquesta edició tindrà 8 categories i una dotació econòmica de 36.000 euros.
La Ratafia dels Raiers 125 aniversari, elaborada a la Pobla de Segur (el Pallars Jussà), ha estat guardonada amb la Medalla d’Or al Concurs Mundial de Vins i Licors de Brussel·les 2011. De les 51 medalles d’or concedides a licors i destil·lats d’arreu del món, el licor català és l’únic de l’Estat espanyol que ha obtingut la màxima distinció en l’edició d’enguany. 
Les comarques de Lleida ofereixen un calendari carregat de fires, festes tradicionals i competicions esportives. Entre tots els esdeveniments festius destaquen els actes al voltant de la nit màgica de Sant Joan, amb les falles al Pirineu, les revetlles i la Crema deth Haro a Les i Arties.