BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Març 2020

L’espectacular cromatisme de floració dels arbres fruiters del Segrià i les Garrigues ha esdevingut un reclam turístic de primer ordre en aquesta època de l’any i cada vegada són més les poblacions que ofereixen activitats de tota mena al voltant d’aquest fenomen.

La temporada “La flor rosa dels presseguers” comença avui dijous i permetrà als visitants gaudir dels fruiters en flor per mitjà de visites guiades que inclouen explicacions didàctiques dels pagesos i l’acompanyament de les guies locals pel patrimoni. Cal dir que Aitona, a través de la marca Fruiturisme, ha estat el municipi pioner a promoure activitat turística a partir de la floració.
BONES PREVISIONS PER AL FINAL DE LA TEMPORADA DE NEU
Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida afronten el final de la temporada amb un bon balanç parcial i bones perspectives pel que fa a les sis setmanes de campanya que resten.
EL CENTRE D’OBSERVACIÓ DE L’UNIVERS DEL MONTSEC INICIA LA TEMPORADA AMB MOLTES NOVETATS
L’equipament, que confia superar els 35.400 visitants registrats el 2019, passa enguany a ser gestionat per la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera.
LA XARXA DE REFUGIS DE MUNTANYA DE LLEIDA ENLLESTEIX L’INICI DE LA TEMPORADA
Les comarques del Pirineu lleidatà disposen de 31 equipaments d’aquest tipus, amb un total de 1.346 places, que van dels 2.424 metres d’altitud del Colomina, al Pallars Jussà, als 1.015 metres del d’Era Honeria, a la Val d’Aran.
El veredicte del guardó, dotat amb 45.000 €, es va fer públic el proppassat 8 de febrer. D’altra banda, la pròxima edició del premi resta oberta als reportatges publicats entre el 20 d’octubre del 2019 i el 19 d’octubre d’enguany.
El municipi de Riner (el Solsonès) vol posicionar-se en l’àmbit turístic amb una triple aposta pel barroc, el patrimoni natural i l’apicultura. En aquesta línia, el santuari del Miracle acollirà el 28 i 29 de març la Fira de la Mel, en la qual els visitants poden adquirir i degustar mel de tot tipus i d’altres productes relacionats, a més de gaudir de tasts, tallers, exposicions, xerrades i altres activitats.  
LA GRAN FIRA DEL LLEURE FERROVIARI TORNA A LLEIDA
La ciutat de Lleida acollirà el 14 i 15 de març l’onzena edició de Lleida Expo Tren (Saló del Lleure ferroviari), fira internacional que aplegarà expositors i visitants procedents de França, Alemanya, Itàlia i Suïssa.
Els quatre municipis lleidatans han rebut el 2019 de la Generalitat de Catalunya un total de 959.949 euros per desenvolupar equipaments i projectes turístics destinats a dinamitzar el territori.
LES FIRES I LES COMPETICIONS DE NEU, PROTAGONISTES DEL MES DE MARÇ
Les diferents manifestacions firals comercials –entre les quals destaquen la Fira de Sant Josep de Mollerussa i el saló Lleida ExpoTren– i les competicions esportives a la neu protagonitzen un mes de març ple d’activitats festives.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa