Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Gener 2020

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha impulsat la redacció d’aquest Pla Estratègic per al període 2019-2022 amb l’objectiu de posicionar el territori a mitjà i llarg termini com una destinació sostenible líder en turisme d’interior i de muntanya.

Les previsions d’ocupació global per al conjunt de les festes de Nadal, cap d’any i Reis són bones, un cop restablert el trànsit a la C-13 després del despreniment que va tallar la carretera aquest cap de setmana a l’altura de Llavorsí, ara ja solucionat.
L’OFERTA TURÍSTICA DE LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA, A FITUR
Les comarques de la plana i del Pirineu de Lleida exhibiran el seu amplíssim ventall de propostes a la 40a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2020, que se celebrarà del 20 al 26 de gener a Madrid.
CATÀLEG AMB ELS PRINCIPALS ACTIUS TURÍSTICS DE LLEIDA
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha editat el nou catàleg Ara Lleida 365, un recull dels principals actius turístics del Pirineu i les Terres de Lleida editat en català, castellà, anglès i francès.
EL CENTRE D’OBSERVACIÓ DE L’UNIVERS BAT EL RÈCORD DE VISITANTS
El COU, situat al Montsec, a la comarca de la Noguera, preveu assolir els 35.000 visitants, una xifra rècord que el consolida com una de les grans referències del turisme científic i divulgatiu de la demarcació de Lleida.
La climatologia freda de l’hivern ha afavorit una cuina potent i deliciosa que es tradueix tan en la varietat de les festes gastronòmiques que s’hi celebren com en l’oferta dels nombrosos restaurants de qualitat del Pirineu i la plana de Lleida.
Es tracta d’un edifici únic i singular, relativament ben conservat, bastit l’any 1912 per als treballadors que construïen la central hidroelèctrica de Capdella, al Pallars Jussà.  
DESTINARAN 260.000 EUROS A CONDICIONAR EL TURÓ DE LA SEU VELLA
La partida s’adreçarà a la restauració de la muralla nord, que forma part del conjunt monumental de catedral, castell i muralles candidat a patrimoni de la UNESCO.
L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural ha posat en funcionament aquest mes el nou carnet multientrada de la Ruta del Cister que permetrà als visitants l’accés a tres conjunts patrimonials principals de la ruta, Santa Maria de Vallbona, Santes Creus i Santa Maria de Poblet, a un preu reduït.
ARRIBA EL GENER AMB ACTIVITATS DE TOT TIPUS A TOTA LA DEMARCACIÓ
Les cavalcades dels Reis Mags i les festes populars dedicades a Sant Antoni y Sant Sebastià tenen un protagonisme especial, així com les propostes gastronòmiques i les relacionades amb la neu.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa