BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Desembre 2019

Les onze estacions d’esquí del Pirineu de Lleida, la inversió conjunta de les quals per a aquesta campanya supera els 20 milions d’euros, han obert ja les seves portes, a excepció d’Espot Esquí, Port del Comte i Tavascan, que preveuen fer-ho el 6 de desembre.

Les comarques del Pirineu de Lleida posen a l’abast dels amants de la neu una àmplia oferta complementària per mitjà de 125 empreses —incloses les 11 estacions d’esquí de la demarcació— especialitzades en esports d’hivern i escoles d’esquí, tres més que la campanya anterior.
EL PATRONAT DE TURISME PROMOCIONA LA NEU DE LLEIDA
La nova campanya d’hivern del Patronat de Turisme va destinada a promocionar de manera directa l’oferta de neu del Pirineu de Lleida, el qual disposa d’11 centres d’esquí i de 125 empreses especialitzades en esports d’hivern i escoles d’esquí que brinden una gran varietat d’activitats per poder gaudir de la neu i de la natura amb oferta complementària.
EL PREMI “PICA D’ESTATS” ASSOLEIX UN NOU RÈCORD DE TREBALLS INTERNACIONALS I TANCA EL SEGON MILLOR REGISTRE DE PARTICIPACIÓ DE LA HISTÒRIA
El 31è Premi "Pica d'Estats" de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet ha tancat el període d'inscripció amb 224 reportatges presentats a concurs, 51 dels quals d’àmbit internacional, cosa que representa un nou rècord de participació estrangera i el segon millor registre en tota la història del guardó periodístic.
L’OLI D’OLIVA EXTRA VERGE, PROTAGONISTA DE LES FESTES D’HIVERN
L’oli d’oliva verge extra tindrà aquest hivern un doble protagonisme gràcies a l’excel·lent qualitat de la producció d’aquesta campanya i a l'ampli ventall de festes populars que giren al seu voltant.
Aquesta certificació, que acredita el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el seu entorn com la zona de qualitat acústica més gran de Catalunya, està adreçada a preservar la tranquil·litat i els valors mediambientals de la zona.
La cooperativa del Pla d’Urgell ha impulsat la creació d’un gran mural a les sitges de la seva fàbrica de pinsos de Torregrossa. La gegantina obra d’art s’afegeix al circuit de municipis de la plana de Lleida que han apostat per l’street art com a element decoratiu i pol d’atracció de visitants, com Penelles i Torrefarrera.  
LA CONCA DE TREMP A VISTA D’OCELL
El Geoparc Conca de Tremp-Montsec acull un nou atractiu turístic: una espectacular travessa amb globus per gaudir des del cel d’aquesta zona, una de les més impressionants i desconegudes del territori lleidatà.
MÉS DE 7.000 VISITANTS GAUDEIXEN ENGUANY DEL TREN DELS LLACS
El popular tren turístic que circula entre Lleida i la Pobla de Segur a través d’un recorregut espectacular que travessa tres comarques (el Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà) ha clos l’onzena temporada amb un èxit absolut: un 99,53 % d’ocupació i un total de 7.030 usuaris.
FIRES, MERCATS I FESTES NADALENQUES A TOTES LES COMARQUES
Les comarques de muntanya, amb la neu i les activitats d’esquí, i el territori de la plana, que gira al voltant de les activitats pròpies de l’època (com l’elaboració de l’oli d’oliva) són el marc perfecte per celebrar les múltiples propostes que precedeixen el Nadal o que s’organitzen al voltant d’aquesta festivitat.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa