BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
Octubre 2019

El sector d’hoteleria tanca l’estiu amb el millor resultat de tots els temps amb un increment d’un 5,83% respecte a l’estiu del 2018 en el nombre de viatgers i d’un 6% en el de pernoctacions.

La tardor és una època ideal perquè els visitants de les comarques de Lleida puguin gaudir dels menús amb plats elaborats amb productes de primera qualitat de la terra. Restaurants d’arreu ofereixen les millors creacions en el marc de les diferents jornades i mostres gastronòmiques que tenen lloc al territori.
EL 19 D’OCTUBRE S’OBRE LA INSCRIPCIÓ AL PREMI INTERNACIONAL “PICA D’ESTATS”
El Premi Turístic Internacional “Pica d'Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, guardó convocat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida que enguany assoleix la 31a edició, té una dotació global de 45.000 €, distribuïts en 8 categories i un premi especial per al millor treball escollit pel jurat entre tots els presentats.
RUTES SENDERISTES PER GAUDIR DE LA TARDOR A LLEIDA
La tardor impregna els paisatges de muntanya d’uns colors, textures i olors singulars que, abans de l'arribada definitiva del fred, conviden el visitant a fer una escapada inoblidable per les comarques de Lleida. Empreses i entitats organitzen itineraris per conèixer a fons el territori.
NOVA COORDINADORA INTERNACIONAL PER MANTENIR LA TRADICIÓ DE LES FALLES DEL PIRINEU
La proposta va sorgir a la Trobada Internacional de Fallaires, celebrada el 14 de setembre a la Pobla de Segur, i té el suport de la Càtedra d'Educació i Patrimoni Immaterial del Pirineu de la Universitat de Lleida.
La població d’Agramunt, a la comarca de l’Urgell, es convertirà el 12 i 13 d’octubre en la capital estatal del torró i la xocolata. La XXXI Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra oferirà als visitants les darreres novetats creades pels torronaires locals, amb moltes demostracions i degustacions per a tots els gustos.
La jornada i el sopar de gala que es farà el 23 d’octubre en el marc de la fira aplegarà un centenar d'empresaris del sector, inclosos representants d’alguns dels principals grups de l’àmbit del càmping d’Europa.  
JUNEDA INAUGURA EL PRIMER PARC TEMÀTIC FAMILIAR: LA MANREANA PARC
Lleida amplia l’oferta de turisme familiar amb la inauguració d’aquest espai a Juneda, on es poden conèixer més de 50 espècies d’animals i on s’organitza un cap de setmana extraordinari temàtic al mes.
LA TEMPORADA DE BOLETS ES RETARDA PER L’ESCASSESA DE PLUJA
Enguany els boletaires hauran d’esperar a ben entrada la tardor per llançar-se a la caça de fongs, sempre que la pluviometria dels pròxims dies sigui generosa. L’escassesa de pluges durant l’estiu ha fet que només s’hagin trobat alguns bolets a zones molt específiques del Pirineu i del Prepirineu lleidatans.
LA TARDOR DESEMBARCA A LLEIDA AMB ACTIVITATS DE TOT TIPUS
Les fires, les festes populars, els actes culturals i els esdeveniments gastronòmics i esportius protagonitzen un mes d’octubre carregat de propostes pensades per a tot tipus de públic i preferències.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa