BUTLLETÍ TURÍSTIC ARA LLEIDA
setembre 2019

L’espectacular fenomen es pot contemplar i escoltar al Parc Natural de l'Alt Pirineu, al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a la Val d’Aran, al Parc Natural del Cadí-Moixeró i, molt especialment, a la Reserva Nacional de Caça de Boumort, a la comarca del Pallars Jussà

La comarca lleidatana ha estat una de les tres de Catalunya elegides per a una experiència destinada a posicionar internacionalment la Mediterrània com a destinació de qualitat i excel·lència per a l’slow tourism.
INICI DE LA VEREMA DE LA DO COSTERS DEL SEGRE
Els cellers de la denominació d’origen lleidatana estan plenament immersos en les tasques de la verema, iniciada a primers d’agost i que s’allargarà fins a mitjan octubre, amb la previsió d’assolir una anyada de qualitat excel·lent.
EL PALLARS “ESTRENA” ESCOLA D’HOTELERIA
Sort acollirà a partir d’aquest curs 2019-2020 el cicle formatiu de Serveis en Restauració, un curs que suposa el tret de sortida de l’Escola d’Hoteleria del Pallars. El projecte docent ha nascut amb la voluntat de donar resposta a les necessitats laborals del Pirineu lleidatà.
DIRECTORI DE GUIES DE L’ALT PIRINEU I L’ARAN
L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) impulsa la contractació de guies locals mitjançant un directori online, pioner al nostre país, que permetrà als turistes conèixer l’oferta de guies en actiu d’aquests territoris pirinencs.
Els espectaculars paisatges de les comarques lleidatanes acullen les últimes curses de muntanya a peu de la temporada, que serveixen per promocionar els recursos turístics, naturals i patrimonials de la zona i dinamitzar econòmicament el territori.
L’exemplar ha nascut a MónNatura, a les Valls d’Àneu, un centre destinat a sensibilitzar la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge. Presentat aquest agost als mitjans de comunicació, el cadell va néixer al final de maig i es troba en perfecte estat de salut.  
L’ESPAI NATURA VOL POSAR EN VALOR LA BIODIVERSITAT DEL SOLSONÈS
El centre, situat a la Casa Gran del santuari del Miracle, al municipi de Riner (el Solsonès), pretén ser un punt de referència comarcal d'educació ambiental.
TÀRREGA, EPICENTRE DEL MÓN TEATRAL
La capital de l’Urgell tornarà a ser, aquest mes de setembre, punt de referència internacional del món del teatre. Amb un total de 42 espectacles, la 39a edició de FiraTàrrega s'ha estructurat enguany al voltant de quatre eixos: territori, identitat, reflexió i compromís.
L’ESTIU S’ACABA AMB UN AMPLI PROGRAMA D’ACTIVITATS A LES COMARQUES DE LLEIDA
Els pobles de les comarques lleidatanes ofereixen al mes de setembre un ampli programa carregat de festes populars, fires, actes culturals i competicions esportives per acomiadar l’estiu.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa