EL DOCTOR MUSIC FESTIVAL TORNA AL PIRINEU AMB FORÇA


De l’11 al 14 de juliol, les Valls d’Àneu, al bell cor del Pirineu lleidatà, tornaran a ser l’epicentre musical del país amb la celebració d’una nova edició del Doctor Music Festival, un gran trobada que aplegarà una cinquantena de prestigiosos grups i artistes del panorama nacional i internacional.


Més de vint anys després de les tres primeres edicions del festival (celebrades, respectivament, els anys 1996, 1997 i 1998), els prats verds del poble d’Escalarre, a la comarca del Pallars Sobirà, esdevindran novament un gran escenari musical en què milers d’aficionats a la música arribats d’arreu s’aplegaran al voltant d’algunes de les grans icones actuals del pop, el rock, la música electrònica, el metal, el hardcore, la world music, el regae, l’ska, l’urban o el R&B.

Amb data 1 de febrer, l’organització ja ha confirmat la presència de 43 artistes, entre els quals destaquen bandes com The Smashing Pumpkins, The Strokes, The Good The Bad and The Queen, King Crimson, The Chemical Brothers, The Prodigy, Primal Scream, Chris Robinson Brotherhood, Underworld, Christine and The Queens, Viva Suecia o The Bizarre World of Frank Zappa (Live Hologram).

Amb el nom “Reincarnation Edition”, el festival —que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida— se celebrarà en un recinte de 140 hectàrees, amb cinc escenaris, una zona d’acampada amb capacitat per a 40.000 persones i tota mena de serveis (bars, restaurants, botigues).

Entre altres curiositats, la trobada musical comptarà amb la presència del reconegut xef Albert Adrià, que muntarà, amb tot el seu equip, un punt gastronòmic per oferir als visitants algunes de les seves creacions culinàries més genuïnes.

L’organització ja ha posat a la venda els abonaments per a 2, 3 o 4 dies, amb preus que van dels 140 als 225 €.

Les Valls d’Àneu, parcialment situades al Parc Natural de l’Alt Pirineu, compten amb paratges espectaculars d’alta muntanya, ideals per a trekking, BBT i esports d’aventura en general. Excel·leixen per la bellesa dels seus pobles, el ric patrimoni monumental (esglésies, ponts, torres i castells), els interessants centres d’interpretació (Ecomuseu de les Valls d’Àneu, Casa de l’Os) i la deliciosa gastronomia local.

Més informació:

Doctor Music Festival
Tel. 92 268 28 28

Web: www.doctormusicfestival.com