BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
desembre 2018
LES ESTACIONS D’ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA PREVEUEN CONSOLIDAR ELS RESULTATS DE LA CAMPANYA ANTERIOR I SUPERAR EL LLINDAR DELS 1.350.000 FORFETS

La temporada d’esquí 2018/2019 al Pirineu de Lleida es presenta amb força optimisme entre els diferents sectors implicats i es preveu d’una banda poder consolidar els resultats de la campanya anterior, que va ser la millor dels darrers 12 anys, i en segon lloc incrementar lleugerament la venda de forfets en un 1 o 2 % per superar el llindar dels 1.350.000. Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida han invertit per a aquesta nova temporada 11,25 milions d’euros en la millora d’instal·lacions i de serveis.

Les estacions d’esquí d’Espot Esquí i Port Ainé obren avui, 30 de novembre, amb una jornada de portes obertes, la campanya d’esquí alpí 2018/2019 al Pirineu de Lleida. Baqueira Beret, Boí Taüll i Port del Comte ho faran demà, 1 de desembre, i Tavascan, pel pont de la Puríssima. Totes preveuen estar en ple funcionament pel pont de la Constitució i la Puríssima, si les condicions meteorològiques acompanyen. No obstant això, la temporada d’esquí 2018/2019 al Pirineu lleidatà es va iniciar l’1 de novembre a les estacions de nòrdic de Tuixent-la Vansa i Lles de Cerdanya. La resta de complexos d’hivern de nòrdic –Aransa, Sant Joan de l’Erm i Virós-Vallferrera– té previst iniciar la campanya el 6 de desembre només per a usos turístics.
 
CAMPANYA D’HIVERN DEL PATRONAT DE TURISME AMB EL LEMA “VIU LA NEU AL PIRINEU DE LLEIDA”

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha posat en marxa la nova campanya promocional de la temporada de neu 2018/2019, que continua mantenint el lema de “Viu la neu al Pirineu de Lleida”. La creativitat reforça el missatge de “Lleida: Autèntica, Diferent, Natural. ADN Lleida” que acompanya totes les accions de comunicació del Patronat de Turisme en els darrers dos anys.

EL 30è PREMI “PICA D’ESTATS” REP 192 TREBALLS, DELS QUALS 46 SÓN D’ÀMBIT INTERNACIONAL, EL MILLOR REGISTRE DE TOTA LA HISTÒRIA DEL GUARDÓ

El 30è Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet ha rebut 192 treballs, dels quals 46 corresponen a premsa internacional, cosa que representa el millor registre de tota la història del certamen pel que fa a aquesta categoria. El guardó, que convoca anualment la Diputació de Lleida per mitjà del Patronat de Turisme, s’ha convertit en un referent del periodisme turístic i en un dels certàmens de l’àmbit turístic amb una major dotació econòmica.

EL PATRIMONI DE PEDRA SECA DE LLEIDA, DISTINGIT PER LA UNESCO
Centenars de construccions tradicionals de pedra seca, presents bàsicament a la Plana de Lleida, declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell ha rebut nombroses peticions de federacions internacionals de piragüisme per fer-hi concentracions d’entrenament durant els mesos de novembre i desembre, amb vista al Mundial d’eslàlom olímpic que el canal de la capital de l’Alt Urgell acollirà del 24 al 29 de setembre de 2019.
La capital del Pla d’Urgell ha acollit aquest mes d’octubre una espectacular mostra amb 500 peces, 338 del concurs anual de vestits de paper i 162 per a nines.

 
L’URGELL IMPULSA UNA NOVA MARCA TURÍSTICA PER PROMOCIONAR LA COMARCA
Promocionar el potencial turístic i atreure visitants són els principals objectius de la creació de la nova marca turística de l’Urgell. A més, també es volen establir vincles comercials amb els representants del sector i crear nous negocis i llocs de treball a partir d’una imatge d’unitat territorial.
“AITONA, BRESSOL DE SANTS”
La població del Segrià ha posat en marxa una proposta pionera a les Terres de Lleida consistent en 3 rutes culturals de caire religiós al municipi amb l’objectiu de donar a conèixer el llegat de Santa Teresa Jornet, del pare Francesc Palau i del beat Josep Camí.
UN DESEMBRE PLE DE MERCATS I FIRES AL VOLTANT DE LES FESTES NADALENQUES
L’oferta d’oci i cultura que les poblacions de les comarques de Lleida brinden als visitants és plena de pessebres vivents, concerts i fires i mercats de temàtiques diverses per commemorar la festivitat de Santa Llúcia i les festes nadalenques.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa