Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
agost 2018
LLEIDA, DESTINACIÓ PREFERENT PER ALS AFICIONATS AL CICLOTURISME I AL SENDERISME

Els meravellosos paisatges dels 23 espais naturals de les comarques de Lleida, tant del Pirineu com de la plana, són una destinació molt demanada pels aficionats al cicloturisme i al senderisme, que poden fer nombroses excursions curtes i travesses circulars mentre gaudeixen de la natura, els monuments, les festes i la gastronomia de la zona.

La 38a edició de FiraTàrrega. Teatre al Carrer de Tàrrega, que se celebrarà del 6 al 9 de setembre, posa l’accent en l’espai públic, un dels actius principals de les arts de carrer contemporànies. La mostra aplegarà 50 espectacles escènics de 45 companyies procedents de 8 països, amb un total de 30 estrenes a l’Estat espanyol.
 
LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA PROMOCIONA L’OFERTA TURÍSTICA D’ESTIU AMB LA CAMPANYA DE COMUNICACIÓ “LLEIDA: AUTÈNTICA, DIFERENT, NATURAL, EL NOSTRE ADN”

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i la marca turística “Ara Lleida”, promociona la temporada d’estiu a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida amb una nova campanya publicitària d’àmbit estatal que es pot seguir als mitjans de premsa, ràdio, televisió, internet i publicitat exterior. El lema de la campanya és el mateix que el del 2017, “Lleida: Autèntica, Diferent, Natural, el nostre ADN”.

GAUDIR DE L’ESTIU ALS PARCS NATURALS DE LLEIDA

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i els parcs naturals de l’Alt Pirineu i el Cadí-Moixeró són un reclam turístic de primer nivell durant l’estiu, atès que acullen activitats i rutes guiades per viure experiències úniques amb la família, amb la parella o amb els amics.

LLEIDA ES CONSOLIDA COM A DESTINACIÓ DE TURISME FAMILIAR
Si les comarques de Lleida ja eren líders en àmbits com la neu o els esports d’aventura, en els darrers anys s’han convertit també en una destinació consolidada de turisme familiar. Una destinació avalada per dues certificacions de la Generalitat de Catalunya i la creació de diversos equipaments pensats específicament per a aquest important subsector turístic.
La 41a edició de l’Aquelarre de Cervera, la festa del foc, la música i les bruixes de les terres de Ponent, tindrà lloc del 24 al 26 d’agost. L'espectacle infernal enguany transformarà la capital de la Segarra en un camp de batalla submarí de lluita entre el foc i l'aigua on es veurà, entre d’altres coses, com els déus castiguen i enfonsen la ciutat llegendària de l'Atlàntida.
Els municipis lleidatans de Coll de Nargó, a l’Alt Urgell, i Llavorsí, al Pallars Sobirà, acullen aquest mes d’agost dues de les festes més arrelades a la tradició pirinenca: la Baixada dels Raiers i el Concurs Internacional de Gossos d’Atura, respectivament.


 
EL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU S’AMPLIA FINS A LES 79.317 HECTÀREES
El Govern ha aprovat l’ampliació dels límits geogràfics del Parc Natural de l’Alt Pirineu en 9.466,91 hectàrees noves, amb la inclusió de sectors d’alt interès natural i paisatgístic, de fons de vall i mitjana muntanya, que havien quedat exclosos en la seva creació l’any 2003. D’aquesta manera l’espai protegit, que enguany celebra el 15è aniversari, passa de les 69.850,30 ha inicials a les 79.317,21 ha actuals.
EL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE L’ARTIGA DE LIN JA ÉS UNA REALITAT
El Centre d’Interpretació de l’Artiga de Lin ha obert les seves portes per oferir als visitants un coneixement més profund del valor natural d’aquesta zona única de la Val d’Aran. L’entrada en funcionament de l’equipament coincideix amb la posada en marxa del tren turístic de l’Artiga de Lin i l’entrada en vigor del control d’accés motoritzat a la zona, que s’allargarà fins a mitjan setembre.
NOMBROSES PROPOSTES FESTIVES PER TRIAR A LES COMARQUES DE LLEIDA
Els visitants que decideixin atansar-se als diferents pobles de les comarques de Lleida durant l’agost es trobaran amb una àmplia oferta d’activitats festives, com ara festivals de música, actes tradicionals, fires o esdeveniments esportius de nivell.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa