Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
juliol 2018
LA DIPUTACIÓ CONVOCA EL 30è PREMI TURÍSTIC INTERNACIONAL PICA D’ESTATS

La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, ha convocat el 30è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, que inclou com a novetat l’increment de la dotació econòmica fins als 45.000 euros.

Les comarques de Lleida presenten a l’estiu l’oferta més gran d’activitats relacionades amb els esports d’aventura i el turisme actiu. A més, la majoria d’estacions d’esquí del Pirineu lleidatà obren les portes per proposar als visitants diferents activitats relacionades amb la natura i la cultura.
 
VALORACIÓ MOLT ALTA EN REPUTACIÓ ON-LINE PER ALS PRINCIPALS RECURSOS DE TURISME ACTIU DE LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA

El nou sistema d'intel·ligència on-line implementat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha permès constatar una valoració molt alta dels principals recursos de turisme actiu del conjunt de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, acompanyada d'un increment notable en el volum de noves opinions emeses pels turistes a Internet, segons l’Estudi de Reputació On-line del Turisme Actiu de la demarcació de Lleida elaborat aquest any 2018.

EL PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC ES CONSOLIDA EN EL SEU 10è ANIVERSARI

L’equipament situat al municipi d’Àger (la Noguera), a la serra del Montsec, celebra l’efemèride amb unes xifres de visitants rècord i unes perspectives excel·lents a causa de l’auge del l’astroturisme arreu del món.

EL PATRONAT DE TURISME PREVEU PER A AQUEST ESTIU REPETIR ELS RESULTATS DEL 2017 I CONSOLIDAR ELS CREIXEMENTS EXPERIMENTATS EN ELS DARRERS 5 ANYS
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu un bon comportament turístic aquest estiu al Pirineu i a les zones turístiques de les Terres de Lleida, tant pel que fa al nombre de viatgers com de pernoctacions i de turisme estranger en els diferents subsectors d’allotjament turístic. L’ens espera poder consolidar els creixements que ha experimentat el sector turístic de la demarcació de Lleida en els darrers 5 anys durant la temporada d’estiu fins a situar-se l’any 2017 per sobre de les xifres obtingudes els anys 2006 i 2007, considerats com els millors abans del període de la crisi.
Els amants de la música gaudeixen cada estiu dels diferents festivals que s’organitzen a les comarques de muntanya de Lleida i que, a més d’oferir una programació d’alt nivell artístic, serveixen per promocionar les esglésies del romànic i la resta del patrimoni arquitectònic de les poblacions de la zona, com també els excepcionals paisatges i la gastronomia del territori.
El reputat celler lleidatà esdevindrà avui dia 5 de juliol el punt de trobada del sector enoturístic en una gran gala en el decurs de la qual es lliuraran els Premis d’Enoturisme de Catalunya. 
EL BUS DEL PARC NACIONAL I EL TELEFÈRIC DE LA VALL FOSCA ESTRENEN LA TEMPORADA TURÍSTICA
La nova temporada del Bus del Parc, un servei de transport públic de viatgers que fa la circumval·lació al parc nacional i connecta el Pla de l’Ermita (l’Alta Ribagorça) i Espot (el Pallars Sobirà) passant per la Val d’Aran, estarà en funcionament fins al 30 de setembre. D’altra banda, del 30 de juny al 30 de setembre funcionarà la temporada turística d’estiu del telefèric de la Vall Fosca, una infraestructura que dóna un accés únic al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per la Vall Fosca i als 32 estanys que en formen part.
RUTA TURÍSTICA A AITONA PER COLLIR FRUITA
L’Ajuntament d’Aitona organitza del 2 al 29 de juliol la segona edició de l’activitat turística “Aitona en fruita”, emmarcada en el projecte Fruiturisme, que permet als visitants conèixer el món de la fruita i, en concret, el moment de la seva recol·lecció.
UN JULIOL PLE DE PROPOSTES FESTIVES PER A TOTHOM
Els visitants que s’atansin durant el mes de juliol a les poblacions de les comarques de Lleida podran gaudir d’una àmplia oferta de propostes festives, com ara actes culturals –en què destaquen els concerts de música de tots els estils–, festes tradicionals, fires i competicions esportives de primer nivell.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa