BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
maig 2018
LA UNESCO DECLARA LA CONCA DE TREMP I EL MONTSEC GEOPARC MUNDIAL

La Conca de Tremp-Montsec ha estat declarada Geoparc Mundial de la Unesco, una distinció que reconeix la riquesa geològica i paleontològica, el patrimoni natural, històric i cultural d'aquest territori

La temporada d’esquí 2017-2018 al Pirineu de Lleida s’ha tancat amb satisfacció i amb una valoració positiva per part del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i del conjunt de les estacions d’esquí lleidatanes. Els centres hivernals del Pirineu de Lleida han venut aquesta temporada 1.344.897 forfets, un 4,7% més que l’any passat, quan se’n van despatxar 1.284.476.
 
ELS GERMANS MÁRQUEZ PROMOCIONEN EL PROJECTE “MOTURISME ARA LLEIDA”

Els pilots de Cervera campions del món de motociclisme, Marc i Àlex Márquez, van participar en una sessió fotogràfica i d’enregistrament de vídeos a la comarca de la Segarra, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, per elaborar continguts promocionals del projecte “Moturisme Ara Lleida” i de l’oferta turística de les Terres de Lleida.

CAP DE SETMANA PLE D’ACTIVITATS A LES DESTINACIONS FAMILIARS DE LES VALLS D’ÀNEU I LA VALL DE BOÍ

Les destinacions lleidatanes de turisme familiar de les Valls d’Àneu i la Vall de Boí participaran del 18 al 20 de maig en l’acció “Catalunya, Hola Família!”, que organitza l’Agència Catalana de Turisme (ACT), amb un cap de setmana ple de propostes d’oci i llegendes.

ELS MURALS DE PENELLES, PUNT D’ATRACCIÓ TURÍSTIC
Penelles, a la comarca de la Noguera, acollirà del 4 al 6 de maig la tercera edició del Gargar Festival de Murals i Art Rural, un cap de setmana ple d’activitat per difondre la cultura artística al món rural, dinamitzar el poble i potenciar el turisme de la zona.
El Solsonès s’ha proposat convertir-se en la destinació turística favorita dels catalans del mes de maig. Sota el títol “El mes gastronòmic”, la comarca utilitza la gastronomia i l’apropament a la producció agroalimentària per organitzar més d’un centenar d’activitats excepcionals vinculades a la cultura, les tradicions, la natura, l’oci i la gastronomia.
La ciutat de Lleida aplega cada any al maig milers de visitants atrets pels esdeveniments lúdics i festius de renom internacional que s’hi organitzen, com ara la Fira de Titelles de Lleida, l’Aplec del Caragol i la Festa de Moros i Cristians.
 

 
“MUSEUS A LA CARTA” A L’ALT URGELL
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha posat en marxa el servei de “Museus a la Carta”, una iniciativa que permet oferir visites guiades personalitzades a sis espais etnogràfics de la Ruta dels Oficis d’Ahir per posar en relleu aquest patrimoni.
UN MES PER GAUDIR D’UNA GRAN VARIETAT DE PROPOSTES FESTIVES
Fires comercials, mostres de productes artesanals, festes tradicionals i populars i activitats culturals i esportives omplen els programes festius del mes de maig dels diferents pobles de les comarques de Lleida.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa