Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
abril 2018
LA TEMPORADA D’ESQUÍ AL PIRINEU DE LLEIDA S’ALLARGA FINS AL 8 D’ABRIL

Recta final de la temporada d’esquí al Pirineu de Lleida amb els centres hivernals alpins oberts fins al 8 d’abril amb uns bons gruixos de neu de qualitat immillorable per a la pràctica de l’esport blanc després de les intenses nevades caigudes aquest hivern. D’altra banda, Boí Taüll Resort acull el 31 de març i l’1 d’abril el primer Campionat Oficial de Catalunya d’Snow Voley.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística des del Dijous Sant fins al dilluns de Pasqua que es podria situar entre el 90% i la plena ocupació a les zones turístiques de les comarques lleidatanes, sempre que les condicions meteorològiques acompanyin, per Setmana Santa i en percentatges inferiors del 24 al 28 de març.
 
LA RUTA DE LA FLORACIÓ D'AITONA SUPERA JA ELS 15.000 VISITANTS

Aquesta original experiència de Fruiturisme pel Segrià es consolida en la seva 6a edició i incorpora noves propostes com les excursions amb helicòpter o amb avioneta.

EL TREN DELS LLACS INICIA EL 14 D’ABRIL LA DESENA TEMPORADA

El Tren dels Llacs, recorregut turístic i paisatgístic entre la ciutat de Lleida i la Pobla de Segur orientat bàsicament al turisme familiar i als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur, iniciarà el dissabte 14 d’abril la desena temporada, que s’allargarà fins al 3 de novembre.

MESURES PER DINAMITZAR L’ESTANY D’IVARS I VILA-SANA I EL SEU CENTRE D’INTERPRETACIÓ

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha aprovat un paquet de mesures per dinamitzar aquest espai natural del Pla d’Urgell i el seu centre d’interpretació, Cal Sinén. Així, s’han adjudicat els projectes de geotèrmia i museïtzació de Cal Sinén, la reforma integral de la primera planta d’aquest espai, un projecte de senyalització interna, l’edició del llibre sobre l’estany, la incorporació a l’entorn de la cúpula de la pel·lícula “Segon origen” i la posada a la venda d’un forfet turístic.

CERVERA ACULL EL LIURAMENT DELS DISTINTIUS KM0-SLOW FOOD
Un centenar de productors de proximitat i responsables de restaurants de Catalunya es van donar cita a la capital de la Segarra per participar en la gran festa de la gastronomia sana, de proximitat i arrelada a la terra.
Cada any milers d’afeccionats a les curses de muntanya participen en les diferents competicions que tenen com a escenari els espectaculars paisatges de les comarques lleidatanes. A més de la pràctica esportiva en plena natura, els trail runners gaudeixen de la cultura, el patrimoni i la gastronomia del territori.
El pavelló Barris Nord de Lleida serà l’escenari els dies 27 i 28 d’abril del Campionat d’Europa de Grups Xou i Precisió de patinatge artístic, que reunirà a Lleida 1.100 patinadors de deu països. La competició permetrà ocupar unes 6.000 places hoteleres.
 
ABRIL PLE DE FESTES TRADICIONALS I FIRES
Les comarques de Lleida acullen a l’abril diferents festes tradicionals, manifestacions firals i activitats esportives i culturals. Pel que fa als esdeveniments amb més ressò estatal i internacional destaquen la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya a Lleida, el Campionat d’Europa de Grups Xou i Precisió a Lleida, els Campionats d’Espanya d’esquí alpí adaptat a Baqueira Beret, la Copa Pirineus d’Eslàlom a la Seu d’Urgell, el Campionat d’Espanya de motocròs a Bellpuig, el Lord Festival-Vall de BTT i la Final Four de la Copa CERS d’hoquei patins a Lleida.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa