Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
desembre 2017
LES ESTACIONS D’ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA PREVEUEN INCREMENTAR MÉS D’UN 4% LA VENDA DE FORFETS RESPECTE A LA CAMPANYA ANTERIOR I SUPERAR LA BARRERA DELS 1.300.000

La temporada d’esquí 2017/2018 al Pirineu de Lleida es va iniciar el 18 de novembre, dues setmanes abans del que és habitual, amb l’obertura parcial de Baqueira Beret. Les estacions d’alpí de Boí Taüll, Espot Esquí i Port Ainé obren avui dia 1 de desembre, i Port del Comte, demà dia 2. Tavascan obre avui dia 1 per a usos turístics i recreatius. Totes preveuen estar en ple funcionament pel pont de la Puríssima i la Constitució, si les condicions meteorològiques acompanyen. Les estacions de nòrdic de Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm i Virós-Vallferrera tenen previst obrir portes per a usos turístics el dia 6 de desembre i per a la pràctica de l’esquí en el cas que arribin noves precipitacions, amb la qual cosa també es podria afegir a l’inici de temporada l’estació de Tuixent-la Vansa.

“VIU LA NEU AL PIRINEU DE LLEIDA”, LEMA DE LA CAMPANYA D’HIVERN DEL PATRONAT DE TURISME
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha posat en marxa la campanya “Viu la neu al Pirineu de Lleida” per promocionar la temporada d’esquí 2017/2018. La creativitat també reforça el missatge de “Lleida: Autèntica, Diferent, Natural. ADN Lleida” que acompanya totes les accions de comunicació del Patronat de Turisme aquest any 2017.
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona afluència de visitants per a aquesta setmana del pont de la Constitució i la Puríssima a les zones de muntanya del Pirineu de Lleida, si bé la millor ocupació es produirà entre el 5 i el 10 de desembre, quan a les zones amb oferta d’esquí es podria assolir una mitjana d’ocupació del 80%.
 
EL 29è PREMI “PICA D’ESTATS” REP 187 TREBALLS, DELS QUALS 28 SÓN D’ÀMBIT INTERNACIONAL

El 29è Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet ha rebut 187 treballs, dels quals 28 corresponen a premsa internacional. El guardó, que convoca anualment la Diputació de Lleida per mitjà del Patronat de Turisme, s’ha convertit en un referent del periodisme turístic i en un dels certàmens de l’àmbit turístic amb una major dotació econòmica.

CERVERA ESTRENA LES RUTES DE BTT “GERMANS MÁRQUEZ”

Les dues rutes, de 24 km i 11 km respectivament, estan inspirades en els entrenaments de BTT dels campions del món de motociclisme Marc i Àlex Márquez i transcorren per punts d’interès històric i natural del municipi de la Segarra.

LLEIDA CONSOLIDA LES ESTRELLES MICHELIN
Lleida manté el seu prestigi gastronòmic amb la renovació de l'estrella Michelin atorgada als seus restaurants La Boscana de Bellvís (el Pla d'Urgell), Fogony de Sort (el Pallars Sobirà) i Malena de Gimenells (el Segrià).
L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell disposa de la nova publicació “Apropa’t a l’Urgell, territori amb història”, amb informació molt completa per descobrir la comarca per tal de potenciar el seu turisme i el seu patrimoni.
Pessebres vivents, concerts i fires i mercats de temàtiques diverses per commemorar la festivitat de Santa Llúcia i les festes nadalenques formen part de l’oferta d’oci i cultural que les comarques de Lleida proposen als visitants durant el mes de desembre. 
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa