Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
setembre 2017
LA SEU D’URGELL ACULL LA TROBADA MÉS IMPORTANT D’EUROPA SOBRE ESPORTS A LA NATURA

La Seu d’Urgell acollirà del 27 al 29 de setembre el IV Congrés Nature & Sports Euro’Meet (ENOS2017), la trobada més important d’Europa sobre esports al medi natural o a l’aire lliure, amb la participació d’uns 300 professionals vinguts d’arreu del Vell Continent.

La 37a edició de FiraTàrrega. Teatre al Carrer de Tàrrega, que se celebrarà del 7 al 10 de setembre, posa l’accent en la participació, un dels actius principals de les arts de carrer contemporànies, en què convida a reclamar, jugar, actuar i celebrar. La mostra comptarà amb 54 espectacles de 52 companyies procedents de 8 països, amb un total de 21 estrenes.
 
LA BRAMA DEL CÉRVOL ALS ESPAIS NATURALS DE LLEIDA
Els paisatges dels parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i la Reserva Nacional de Caça de Boumort són, des de mitjans de setembre fins a mitjans d’octubre, l’escenari d’un dels millors espectacles de la natura: la brama del cérvol.
NEIX LA NOVA RUTA TURÍSTICA ARAN-PIRINEUS PER IMPULSAR EL CAMÍ DE SANT JAUME
Les comarques de l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran, la Ribagorça aragonesa i la regió dels Pyrénées Haut-Garonnaises s’han unit per posar en marxa una ruta turística que recuperi el Camí de Sant Jaume entre Sant Bertran de Comenge i Berbegal (Osca).
DISPUTA DE LES DARRERES CURSES DE MUNTANYA DE LA TEMPORADA AL PIRINEU LLEIDATÀ

La temporada de curses de muntanya a les comarques del Pirineu lleidatà està a punt de finalitzar amb la disputa de la Rialp Matxicots, entre d’altres. Aquestes competicions serveixen per promocionar els recursos turístics, naturals i patrimonials de la zona i dinamitzar econòmicament el territori.

AMB LA VEREMA ARRIBA LA FESTA I EL BON VI
La Festa de la Verema i el Vi de Verdú constitueix una de les fites més destacades de la tardor enològica lleidatana, amb diverses activitats i festes organitzades al voltant de la Ruta del Vi de Lleida
CONVENI PER AL DESENVOLUPAMENT DEL SISTEMA D’INFORMACIÓ I INTEL·LIGÈNCIA TURÍSTICA DE CATALUNYA
La Generalitat de Catalunya impulsa un sistema d’informació i intel·ligència turística de Catalunya, en el qual participa la Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme. El conveni marc té com a objectiu la creació de xarxes multisectorials d’agents i la institucionalització dels processos i els instruments de generació i transferència de coneixement.
AMPLI PROGRAMA D’ACTIVITATS PER ACOMIADAR L’ESTIU
Festes populars, fires, actes culturals i competicions esportives formen part de l’ampli programa d’activitats de què els visitants poden gaudir durant el mes de setembre a la demarcació de Lleida.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa