BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
agost 2017
ACTIVITATS DIVERSES A L’ESTIU PER GAUDIR DELS PARCS NATURALS DE LLEIDA

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i els parcs naturals de l’Alt Pirineu i el Cadí-Moixeró són un reclam turístic de primer nivell durant l’estiu, atès que acullen activitats i rutes guiades per viure experiències úniques amb la família, amb la parella o amb els amics.

La demarcació de Lleida disposa de quatre paradors de turisme, després que el pròxim 10 d’agost s’obri al públic l’establiment de la ciutat de Lleida, que s’afegeix als que ja hi ha a Arties i Vielha (la Val d’Aran) i la Seu d’Urgell (l’Alt Urgell).
 
ELS RIUS DE LES COMARQUES DE MUNTANYA DE LLEIDA, PARADÍS PER ALS PESCADORS
Les comarques de muntanya de Lleida atreuen nombrosos amants de la pesca, una modalitat esportiva que s’ha convertit en els darrers anys en un recurs turístic de primer nivell.
LA DIPUTACIÓ LLIURA EL PREMI A LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA A L’HOTEL MUNTANYA PRULLANS
La Diputació de Lleida ha lliurat el Premi a la Responsabilitat Social Corporativa a l’Hotel Muntanya Prullans, del grup Cerdanya EcoResort, per la creació de la seva pròpia moneda, els Socials Cerdans, unes monedes de fusta que premien les actituds responsables amb el medi ambient dels seus clients.
PROPOSTES PERQUÈ LES FAMÍLIES VISQUIN L’ESTIU ENTRE DINOSAURES

El Museu de la Conca Dellà, a Isona (el Pallars Jussà), i l’espai Dinosfera, a Coll de Nargó (l’Alt Urgell), organitzen nombroses activitats especialment dirigides al públic infantil i familiar, amb visites guiades a jaciments, tallers i sopars paleontològics, per tal que visquin un estiu entre dinosaures.

COMMEMORACIÓ DE LA RUTA JOSEP PUIG I CADAFALCH DE DESCOBRIMENT DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ I DE LA VAL D’ARAN
La Vall de Boí ha estat durant tres dies una de les principals protagonistes de la commemoració de l’Any Puig i Cadafalch, promogut per la Generalitat de Catalunya, amb l’organització de la Ruta Josep Puig i Cadafalch 2017.
EL SALÍ DE CAMBRILS AMPLIA L’OFERTA
El Salí de Cambrils, al municipi d’Odèn (el Solsonès), assoleix el tercer any d’obertura amb un balanç d’uns 6.000 visitants i ampliant els serveis que ofereix al públic.
“EXPLOREM L’ALT URGELL”, SORTIDES DE MARXA NÒRDICA PER PROMOCIONAR EL PATRIMONI NATURAL DEL TERRITORI
Els aficionats a la marxa nòrdica disposen fins al 10 de febrer de 2018 del nou cicle “Explorem l’Alt Urgell”, que consta de quinze sortides programades pel patrimoni natural del territori, dividides entre cims de la comarca, camins antics i experiències increïbles en l’entorn natural. Les propostes senderistes són un bon instrument per promocionar turísticament la Seu d’Urgell i l’Alt Urgell.
UN AGOST PER GAUDIR DE NOMBROSES PROPOSTES FESTIVES A LES COMARQUES DE LLEIDA
L’oferta turística de les comarques lleidatanes aplega nombrosos festivals de música i un atapeït calendari d’activitats tradicionals. A més, moltes poblacions celebren la seva festa major a l’agost.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa