Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
abril 2017
LES DARRERES NEVADES ASSEGUREN UN BON FINAL DE TEMPORADA A LES ESTACIONS DEL PIRINEU DE LLEIDA

Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida afronten la recta final de la campanya, que es clourà per Setmana Santa, acumulant uns bons gruixos de neu de qualitat i amb la previsió de tancar una de les millors temporades de la darrera dècada. D’altra banda, la Val d’Aran decidirà el 8 i 9 d’abril els títols de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya.

La Diputació de Lleida presentarà oficialment la nova campanya de turisme actiu i esports d’aventura 2017 a la demarcació de Lleida el pròxim 5 d’abril a Llavorsí. La temporada de ràfting es va iniciar el 15 de març i es perllongarà fins al 15 d’octubre, després que s’hagin enllestit els treballs de neteja de la Noguera Pallaresa i hagi entrat en vigor el conveni amb Endesa.
LA CAMPANYA DELS PRESSEGUERS EN FLOR MÉS INTERNACIONAL I AMB ÈXIT DE VISITANTS
Més de 5.500 visitants han participat en la campanya de la Flor’17, tot gaudint de les rutes i les visites organitzades que els han permès fer passejades pels camps de presseguers d’Aitona i descobrir els racons i el patrimoni cultural i arquitectònic d’aquesta població del Segrià. Cal destacar la important presència de turistes estrangers, com alguns procedents del Japó i el Canadà.
PESCA I TURISME ALS RIUS DE LLEIDA
Les comarques de Lleida disposen d’una àmplia oferta de rius i embassaments per practicar la pesca i cada any atreuen milers d’aficionats de tot Catalunya i la resta de l’Estat, com també molts pescadors francesos, que practiquen aquest esport i, alhora, fan turisme.
SANT CLIMENT DE TAÜLL, LA CATEDRAL DE LA SEU I ELS VILARS D’ARBECA, ENTRE ELS MONUMENTS FAVORITS DELS CATALANS
Els tres conjunts figuren entre els 20 monuments més valorats de la segona edició del concurs organitzat per les revistes Descobrir i Sapiens amb el suport de Catalunya Ràdio, el guanyador del qual es farà públic el 9 de maig
ARAN PARK ENCETA L’1 D’ABRIL LA CINQUENA TEMPORADA

L’Aran Park, el parc de fauna de la Val d’Aran, situat al municipi de Bossòst, inaugurarà la seva cinquena temporada l’1 d’abril, molt abans de Setmana Santa (del 10 al 17 d’abril), davant la demanda dels turistes francesos, atès que al país veí les vacances escolars de Pasqua a la zona més propera (Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées) tindran lloc de l’1 al 18 d’abril.

EL TEATRE RELIGIÓS I LA MÚSICA CLÀSSICA CATALANA SE CITEN A CERVERA
La capital de la Segarra viu la seva primavera més cultural amb la representació de la Passió medieval durant els mesos de març i abril i el Festival de Pasqua, que tindrà lloc del 6 al 16 d’abril a diversos espais de la ciutat
LA MUNTANYA D’ALINYÀ AMPLIA L’OFERTA D’ACTIVITATS ECOTURÍSTIQUES
L’Espai Natura Muntanya d’Alinyà, espai de més de 5.000 hectàrees situat a Fígols i Alinyà (l’Alt Urgell) que gestiona la Fundació Catalunya-La Pedrera, ofereix aquesta temporada una nova oferta d’activitats ecoturístiques, que se sumen a les ja tradicionals observacions de voltors i activitats d’alimentació d’aquesta espècie. Amb aquesta nova programació es pretén que aquest espai i la comarca de l’Alt Urgell es converteixin en el referent ecoturístic del Pirineu català.
FESTES TRADICIONALS, FIRES I COMPETICIONS ESPORTIVES A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les Terres de Lleida acullen a l’abril diferents manifestacions firals, festes tradicionals i activitats esportives i culturals. A més, destaquen els actes organitzats al voltant de la Setmana Santa –processons, viacrucis i cantades de caramelles– i la Passió de Cervera.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa