BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
març 2017
PRESENTACIÓ DE LA NOVA EDICIÓ DEL DOCTOR MUSIC A LONDRES

Amb el nom de Reincarnation Edition, l’esdeveniment musical tindrà lloc del 12 al 14 de juliol de 2019 a Escalarre (el Pallars Sobirà). L’acte va aplegar més de 200 persones entre productors musicals, representants artístics, periodistes internacionals i operadors turístics britànics.

El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici va rebre l’any 2016 un total de 586.334 persones, 61.267 visitants i un 11,67% més respecte a l’any anterior. El 18% de les persones que van entrar a l’espai natural procedien de 66 països estrangers, entre els quals destaquen els ciutadans d’Israel.
LES ESTACIONS DEL PIRINEU DE LLEIDA OFEREIXEN UNES CONDICIONS IMMILLORABLES PER ESQUIAR
Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida afronten la recta final de la campanya, que es clourà per Setmana Santa, acumulant uns bons gruixos de neu de qualitat i oferint als esquiadors unes instal·lacions a ple rendiment amb les millors condicions per practicar l’esport blanc i per gaudir de la natura i de nombroses activitats complementàries.
MÓNNATURA PIRINEUS OFEREIX NOVES ESTADES PER GAUDIR EN FAMÍLIA DEL PALLARS SOBIRÀ
MónNatura Pirineus, el centre que la Fundació Catalunya-La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d’Àneu (el Pallars Sobirà), ha iniciat la seva quinzena temporada amb novetats en les seves activitats i presenta enguany una nova programació d’estades naturalistes per a tota la família per descobrir l’entorn, que s’inicia amb la descoberta de l’ós bru per Setmana Santa.
EL COU INICIA LA NOVA TEMPORADA
El Centre d’Observació de l’Univers (COU) del Montsec, situat a Àger, iniciarà la nova temporada el divendres 3 de març, amb l’estrena d’una nova pel·lícula, l’“Autocar a les Estrelles” i el paquet turístic “Astronomia i Empresa en el Montsec”.
ELS PREMIS PERIODÍSTICS “PICA D’ESTATS” ES DONARAN A CONÈIXER I ES LLIURARAN EL 20 DE MAIG

La Diputació de Lleida donarà a conèixer els guanyadors del 28è Premi “Pica d'Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet el 20 de maig en un acte en què es farà públic el veredicte i es procedirà al lliurament dels guardons. El jurat es va reunir el dissabte 11 de febrer per deliberar amb relació als 202 treballs presentats a concurs en aquesta edició.

LLEIDA ACULL EL SALÓ DE L’ESPORT I TURISME DE MUNTANYA
Lleida acollirà el 25 i 26 de març la quarta edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM), manifestació destinada a mostrar l’oferta relacionada amb aquest àmbit de Catalunya, d’altres indrets de l’Estat i d’ambdós vessants del Pirineu.
UN MES PLE DE FESTES
Els pobles de les comarques de Lleida acullen al març diferents manifestacions firals comercials –entre les quals destaquen la Fira de Sant Josep de Mollerussa i Lleida Expotren a Lleida–, festes tradicionals, nombroses cites esportives relacionades amb la neu i actes culturals, com ara l’Animac i la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya a Lleida. Cal destacar també les representacions de la Passió de Cervera i l’esdeveniment gastronòmic Mes del Caviar a la Val d’Aran.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa