Visualitzar-ho en el navegador
BUTLLETÍ TURÍSTIC ARALLEIDA
gener 2017
PLA ESTRATÈGIC D’ASTROTURISME DEL MONTSEC

El Pla Estratègic de Turisme Astronòmic del Montsec preveu una sèrie d’accions i projectes que es faran durant els anys 2017 i 2018 per continuar consolidant el Montsec, zona situada entre la Noguera i el Pallars Jussà, com una destinació capdavantera a Espanya en turisme astronòmic.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una mitjana d’ocupació turística del 75% durant les festes de Nadal i Cap d’Any, en el període comprès del 26 de desembre fins al 4 de gener, a les zones turístiques de Lleida i de manera especial a les del Pirineu amb estacions d’esquí, tot i que en percentatges diferents d’acord amb el tipus d’allotjament i els trams d’aquestes dates nadalenques. Durant els 14 dies de període nadalenc comprès entre el 26 de desembre i el 8 de gener, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu superar la venda dels 200.000 forfets al conjunt de les estacions d’esquí obertes.
LES COMARQUES DE LLEIDA EXPOSEN LA SEVA OFERTA TURÍSTICA A FITUR
Les noves propostes turístiques de les comarques de Lleida tindran un lloc destacat en l'oferta turística de Catalunya present a la 37a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2017, que se celebrarà del 18 al 22 de gener a Madrid. La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, serà present a Fitur 2017 per tal de donar a conèixer tota l’oferta de turisme que proposa la demarcació de Lleida (neu, esports d’aventura, natura, productes culturals i gastronòmics, etc.), a més de la seva capacitat internacionalitza-dora.
EL 28È PREMI “PICA D’ESTATS” ACONSEGUEIX EL MILLOR REGISTRE DE LA HISTÒRIA EN L’ÀMBIT DELS TREBALLS INTERNACIONALS
El 28è Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet ha rebut un total de 201 treballs, dels quals 39 corresponen a premsa internacional, cosa que representa el millor registre de tota la història del guardó pel que fa a l’àmbit internacional. El “Pica d’Estats”, que convoca anualment la Diputació de Lleida per mitjà del Patronat de Turisme, s’ha convertit en un referent del periodisme turístic, tant pel nombre de treballs que s’hi presenten com per la qualitat dels seus reportatges i per la identitat dels membres del jurat.
EL SOLSONÈS DÓNA A CONÈIXER EL SEU BARROC
El Patronat de Turisme del Solsonès i l’Ajuntament de Riner han habilitat l’Espai Barroc, destinat a difondre el patrimoni artístic d’aquest període repartit per tota la comarca, un dels més importants de Catalunya. El centre d’interpretació és situat a la Casa Gran del Miracle, a Riner, i complementa un seguit d’actuacions d’agençament del llegat barroc executades a diverses esglésies de la comarca.
L’AEROPORT DE LLEIDA-ALGUAIRE INICIA LA TEMPORADA D’HIVERN

L‘Aeroport de Lleida-Alguaire iniciarà la temporada d’hivern amb tres operadors i vols que connecten la infraestructura lleidatana amb la Gran Bretanya, Israel i Palma de Mallorca per tal de transportar esquiadors a les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida i Andorra.

EL DOCTOR MUSICA FESTIVAL TORNA AL PIRINEU DE LLEIDA
El Pirineu de Lleida tornarà a acollir aquesta dècada un macroesdeveniment musical. La productora Doctor Music ha anunciat una nova edició del festival d’Escalarre per al 2019 i ha iniciat ja els tràmits i els preparatius per organitzar la gran cita internacional.
L’ANY 2017 COMENÇA AMB MOLTES ACTIVITATS FESTIVES A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les cavalcades dels Reis Mags i les festes populars dedicades a Sant Antoni i Sant Sebastià, a més de les competicions relacionades amb la neu, omplen el calendari festiu del mes de gener a les Terres de Lleida.
http://www.aralleida.com

 973 24 54 08       info@aralleida.cat

donar-se de baixa