PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 138
Novembre 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

ÚLTIMS PREPARATIUS A LES ESTACIONS D’ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA PER INICIAR LA NOVA TEMPORADA
Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ja estan enllestint les pistes i les instal·lacions per afrontar aquesta temporada 2016/2017, que estarà en ple funcionament pel pont de la Puríssima. Els complexos aprofiten l’arribada de les temperatures baixes per activar el sistema de producció de neu.
CERVERA HOMENATJARÀ MARC MÁRQUEZ EL 19 DE NOVEMBRE
Cervera es vestirà de festa el pròxim 19 de novembre per celebrar el cinquè títol mundial de motociclisme i tercer en la categoria reina de MotoGP aconseguit pel seu fill il·lustre i el cerverí més internacional, Marc Márquez. El punt àlgid de la jornada serà la rua que recorrerà els principals carrers de la capital de la Segarra.
EL PATRONAT DE TURISME PROMOCIONA LA GASTRONOMIA I LES ACTIVITATS DE LA TARDOR
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida està duent a terme una campanya de la tardor per reforçar la promoció del conjunt d’activitats que s’organitzen en aquesta època a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, amb una especial referència a la gastronomia, que inclou fires, mostres i jornades gastronòmiques.
MARCA TURÍSTICA PER POTENCIAR DEU ESPAIS NATURALS DEL PLA DE LLEIDA
L’Associació Leader de Ponent ha creat la nova marca turística Espais Naturals de Ponent per promocionar i donar a conèixer deu espais naturals protegits a les comarques de les Garrigues, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la zona sud del Segrià.
LLEIDA INCORPORA NOVES PROPOSTES DE TURISME ADAPTAT
La instal·lació d’una passarel·la de fusta per a discapacitats físics i visuals a Sant Joan de l’Erm, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, ha marcat una nova fita en la consolidació de Lleida com a destinació de turisme accessible. Les comarques lleidatanes compten actualment amb un centenar d’equipaments adaptats.
GASTROPIRINEUS, LES JORNADES PROFESSIONALS A LA SEU D’URGELL PER POTENCIAR LA GASTRONOMIA DEL PIRINEU COM A PRODUCTE TURÍSTIC
La Seu d’Urgell acollirà del 13 al 15 de novembre el Gastropirineus, les primeres jornades professionals enogastronòmiques i de la cuina dels Pirineus, que s’emmarquen en els actes de celebració de l’any de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.
PHOTO TERRA, PRIMER FESTIVAL DE FOTOGRAFIA DE NATURA A TREMP
Tremp acollirà del 4 al 6 de novembre la primera edició del festival de fotografia de natura i conservació Photo Terra, que coincideix amb la trobada anual de socis de l’Associació Espanyola de Fotografia de Natura (AEFONA). Amb aquest esdeveniment es volen donar a conèixer els atractius paisatgístics de Tremp i del Pallars Jussà per poder esdevenir una comarca de destinació turística.
EL TREN DELS LLACS TANCA LA TEMPORADA AMB GAIREBÉ EL 100% D’OCUPACIÓ
El Tren dels Llacs, recorregut turístic i paisatgístic entre la ciutat de Lleida i la Pobla de Segur orientat bàsicament al turisme familiar, ha tancat la vuitena temporada amb 7.213 passatgers (un 0,1% més que l’any anterior) i ha registrat una ocupació del 99%, amb la qual cosa es demostra que el producte turístic està del tot consolidat.
NOVEMBRE PLE DE FIRES I ACTES CULTURALS
Les comarques de Lleida ofereixen al novembre un calendari ple d’activitats, amb fires de tots els àmbits, actes culturals (concerts, representacions teatrals, etc.) i mostres gastronòmiques.