PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 137
Octubre 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

INCREMENT D’UN 12% EN EL NOMBRE DE VIATGERS A L’ESTIU A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida han tingut un comportament turístic molt bo aquest estiu del 2016, amb un increment d'un 12,7% en el nombre de viatgers i d’un 11,40% en la xifra de pernoctacions respecte al mateix període de l’any 2015.
EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS AL 28è PREMI “PICA D’ESTATS” S’OBRE EL 21 D’OCTUBRE
El període d’inscripció per presentar treballs al 28è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i Internet s’obre el 21 d’octubre i finalitzarà el 21 de novembre de 2016.
JORNADES PER GAUDIR DE LA GASTRONOMIA D’ALTA QUALITAT DE LES TERRES DE LLEIDA
Diferents restaurants lleidatans posen a disposició de tothom menús amb plats elaborats amb productes de primera qualitat de la terra en el marc de les diferents jornades i mostres gastronòmiques que s’organitzen durant la tardor.
TRETZE POBLES DE LLEIDA TENEN EL DISTINTIU DE VILES FLORIDES
Tretze municipis de les comarques lleidatanes s’han adherit al projecte Viles Florides, una proposa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que distingeix les iniciatives privades o públiques en què la flor i la planta ornamental són protagonistes dels racons, els pobles i les ciutats de Catalunya.
EL CENTRE D’OBSERVACIÓ DE L’UNIVERS D’ÀGER ACULL EL 3r FESTIVAL D’ASTRONOMIA DEL MONTSEC
El Centre d’Observació de l’Univers (COU) d’Àger serà la seu del 3r Festival d’Astronomia del Montsec, que se celebrarà del 30 de setembre al 9 d’octubre. La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta iniciativa, que enguany augmenta la seva durada fins als deu dies i les activitats, que passen de 24 a 34.
VISITES TREATRALITZADES AL CASTELL DE MONTSONÍS
Amb el nom d’“Un viatge en el temps!” el castell de Montsonís inicia aquest mes d’octubre una nova temporada de visites teatralitzades nocturnes, una atractiva proposta pensada tant per al públic adult com a per a grups escolars.
EL PATRIMONI MONUMENTAL I PAISATGÍSTIC DE LLEIDA, AL GOOGLE STREET VIEW
Els atractius naturals i monumentals de les terres de la Plana i del Pirineu de Lleida tenen cada cop més visibilitat en l’àmbit virtual gràcies a l’acord signat aquest estiu per Google i la Generalitat de Catalunya. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
FESTIVAL ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU AMB 13 CONCERTS A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les comarques de Lleida acullen 13 concerts de la divuitena edició del Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu, un dels esdeveniments estatals més importants dedicats a aquest instrument, que es desenvolupa fins al 29 de desembre a diferents edificis religiosos.
FIRES I ESDEVENIMENTS GASTRONÒMICS A LES COMARQUES DE LLEIDA
Els pobles de les comarques de Lleida ofereixen a l’octubre una àmplia oferta d’activitats festives de diferents àmbits pensades per a tot tipus de públic, en què destaquen les fires, les festes populars i els esdeveniments gastronòmics.