PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 132
Maig 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

LA TEMPORADA DE TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA S’INICIA AMB 224 EMPRESES I BONES PERSPECTIVES
La temporada de turisme actiu i esports d’aventura 2016 s’ha iniciat amb 224 empreses, distribuïdes pel conjunt de les 13 comarques lleidatanes, que ofereixen una cinquantena d’activitats de terra, d’aire i d’aigua. Les perspectives per a aquesta campanya són bones i es preveu un augment del 5% dels serveis contractats respecte a l’any anterior.
30 ANYS DE LA PRIMERA BAIXADA DE RÀFTING AL PALLARS SOBIRÀ
La demarcació de Lleida commemora el 30è aniversari de la primera baixada de ràfting pel riu Noguera Pallaresa, una proposta aleshores pionera a l’Estat espanyol que va impulsar i revolucionar el món dels esports d’aventura.
LES ESTACIONS D'ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA TANQUEN LA MILLOR TEMPORADA DELS DARRERS 7 ANYS AMB UN 9,5% MÉS DE FORFETS VENUTS
Tot i el començament complicat per les altes temperatures i la manca inicial de neu, la temporada de neu 2015-2016 a les estacions hivernals del Pirineu de Lleida ha estat molt positiva. La xifra de forfets venuts aquesta temporada se situa en 1.270.426, superant en un 9,5% els forfets venuts la temporada anterior.
ELS PREMIS PERIODÍSTICS “PICA D’ESTATS” ES DONARAN A CONÈIXER I ES LLIURARAN AL MAIG
La Diputació de Lleida donarà a conèixer els guanyadors del 27è Premi “Pica d'Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet durant el mes de maig en un acte en què es farà públic el veredicte i es procedirà al lliurament dels guardons. El jurat es va reunir el dissabte 13 de febrer per deliberar amb relació als 247 treballs presentats a concurs.
AQUEST MES DE MAIG ALLIBERARAN UN ÓS BRU AL PALLARS SOBIRÀ
La Unió Europea vol incrementar a les contrades del Pirineu el nombre d’exemplars d’aquesta espècie, la presència de la qual es considera una garantia de qualitat ambiental i un atractiu potencial per al turisme de muntanya.
MAIG FESTIU A LA CIUTAT DE LLEIDA
La ciutat de Lleida s’omple d’activitats festives durant tot el mes de maig amb la celebració d’actes lúdics i festius de renom internacional, com ara la Fira de Teatre de Titelles, l’Aplec del Caragol i la Festa de Moros i Cristians, que apleguen milers de visitants atrets per les activitats, la gastronomia i els monuments de la capital del Segrià.
BTT DE PRIMER NIVELL A LA CURSA NOGUERA BIKE RACE
Els paisatges impressionants de les Terres de Lleida són l’escenari ideal per a la pràctica de la bicicleta de muntanya, un esport que cada any guanya més adeptes. La comarca de la Noguera acollirà el 7 i 8 de maig la tercera edició de la Nutrisport Noguera Bike Race, una marató de BTT de 129 quilòmetres que es disputarà en dues etapes amb sortida a Ponts i a Sant Llorenç de Montgai.
MAIG AMB FESTES POPULARS PER TOTES LES COMARQUES DE LLEIDA
Els pobles de les comarques de Lleida ofereixen durant el mes de maig un extens programa per a tots els públics de fires comercials, mostres de productes artesanals, festes tradicionals i populars i activitats esportives.